Snelle en duidelijke service

Het onderdeel van mijn steelstofzuiger ging 's morgens kapot. Meteen besteld bij PartsNl En de volgende dag wordt het onderdeel al bij ons thuis bezorgd. Duidelijke communicatie en snelle service

Goed materiaal maar onduidelijk

De oude filter voor de dyson stofzuiger bestaat uit 2 delen en zodoende kocht ik 2 dezelfde onderdelen ( dacht ik) maar niets is minder waar. Het is nu onduidelijk welke de juiste is want ze passen niet in elkaar zoals de oude filter…..onduidelijk aangegeven !

snel geleverd

Erg snelle levering, goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Altijd weer de vraag met een glazen kan voor een koffieapparaat.

Snelle en correcte levering. Makkelijk af te halen. Ik begrijp alleen niet waarom je dan toch 2 euro verzendkosten moet betalen als je zelf afhaalt.

Tevreden

Duidelijke website, handig te vinden of een onderdeel op jouw apparaat past. Super snel verzonden en in huis. Een aanrader!

Super snel geleverd

Top! Origineel product geleverd

Snelle levering en meest belangrijke is dat het een origineel product is en geen ****.

Super!!

Vrijdagavond besteld en zaterdag nog in huis!!

Vlotte service

Nauwkeurig

PartsNL: geven goed advies. Vlotte levering. Onderdeel, pluizenzeef past goed. Bedankt.

Goede service en snelle levering Produkt voldoet aan alle eisen prima kwaliteit

Juiste product binnen een dag geleverd.

Heldere informatie op de site over te bestellen wasmachine-onderdelen.

helemaal tevreden

supersnel geleverd, website is duidelijk en daardoor bestel je meteen het juiste product.

Gewoon Goed

Goed verpakt snel geleverd

Prima service. Snelle levering. Goed product

Goede prijs, snel geleverd

Ik zocht een onderdeel voor mijn actifry. Dit was op voorraad voor een goede prijs. Snel besteld en de volgende dag al geleverd. Helemaal top. Het was ook uitermate goed verpakt.

Spullen snel ontvangen

Spullen snel ontvangen. Duidelijke communicatie.

Een voorbeeld voor elke site

Onderdeel gemakkelijk te vinden op de site, snel besteld en betaald, super snelle levering in België

Snelle gevonden en geleverd

Op de website had ik snel het juiste onderdeel gevonden voor de wasdroger, was gemakkelijk en duidelijk. De volgende dag werd het al geleverd op het juiste doorgegeven tijdstip. Het onderdeel paste precies en mijn droger werkt weer prima!

Een passend nieuw onderdeel op mijn oude smeg

Met de post kwam binnen mijn nieuwe gasfornuisknop voor de wokbrander van mijn 10 jr oude smeg. Uit de verpakking en voila!! Erg blij mee!

Vlot

Goede oplossing

Mijn ervaringen zijn uitstekend met Parts.nl

Na het bestellen van een onderdeel voor mijn vaatwasser ben ik uiterst tevreden, de volgende dag al in huis.

Opzoeken ging snel, levering ook en bovendien goedkoop want geen verzendkosten als je het via de winkel en doet. Daarnaast denken ze goed mee.

Top beschrijving!!!!!!!

Zowel afwasmachines, zoveel merken, en dan ook nog eens zoveel types ... in jullie website hebben jullie dit echt top ondervangen. Hierdoor koop je gelijk het juiste en past het. Gewoon top!!!

Snelle en goede service

Bestellen en leveren gaat in een oogwenk en ook de site is goed benaderbaar en eenvoudig te bedienen. Het enige jammere is dat er geen montagehandleiding bij was ingesloten

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE