Een snelle levering voor een goede prijs

Dit was mijn eerste bestelling, Dit was een zeer goede ervaring

Verwarmings element was van oude pelgrim oven onderdeel paste perfect

snel gevonden, besteld en geleverd

zoals het zou moeten. duidelijk en snel het onderdeel kunnen vinden ik kon controleren op het compatibel is direkt kunnen bestellen en betalen snel geleverd alles was zoals ik het besteld had

Makkelijk besteld, heel snel geleverd. Tevreden.

De binnenkant van onze thermoskan was spontaan gebroken. Op internet vonden wij een nieuwe thermoskan bij Parts.nl. Er was voldoende informatie, om zeker te weten, dat het de juiste kan betrof. Bestellen en betalen was heel makkelijk en de kan werd de volgende dag al goed verpakt bezorgd. Wij zijn heel tevreden en kunnen weer koffie zetten.

Het juiste onderdeel obtving ik de dag erna al. Super!!!!

Super service!

Per ongeluk een verkeerd onderdeel besteld, na snel telefonisch contact binnen 2 werkdagen het juiste artikel ontvangen.

goede service

klantvriendelijk en goede informatie de volgende dag al bezorgt

Zeer correct en geweldig

Ik ben zeer snel en goed geholpen voor mij was het de eerste keer bij jullie zeer goed gedaan ga zo door

Keurig afgehandeld

Conform aanbieding gerealiseerd

Prima product, snelle levering

Goede online hulp bij vinden juiste onderdeel (rubber voetje voor pannendragers). Snelle levering.

Goed optijd

Ik. Heb paar keer besteld komt volgorde dag bobinnen

Goed en snel

Klantvriendelijk, zeer goede service

Geweldig goede service, kreeg verkeerde artikel bezorgd, klantenservice regelde het juiste artikel, die de volgende dag geheel gratis werd bezorgd, wij waren klant en blijven klant!!

Goed product, snelle levering

Nespresso apparaat thermoblock besteld opwebsite, die een goede omschrijving geeft van het product. Zeer goede prijs vergeleken met andere sites en supersnel geleverd. Ik lan het bedrijf aanbevelen. Heb al meerdere keren bij hen besteld en altijd dezelfde uitstekende ervaring.

Fantastisch en snel geholpen

Zie hierboven.

Vond zonder problemen waarna ik zocht

Had probleem met een oude koelkast, thermostaat schakelde niet meer uit. Met zoeken kwam ik bij PartsNL terecht. Daar is per merk te zoeken en heb ik in een paar minuten gevonden wat ik zocht. Anderdaags werd het besteld bezorgd. Montage instructies waren voor mij voldoende. Probleem is opgelost.

De levering was snel en correct. Uitstekende kwaliteit.

Perfect geregeld

Om 21:40 besteld en de volgende dag om 14:00h in huis. Perfect geregeld volgens aangegeven levertje.

Top top top

Heel snel geleverd! Top!

snel geleverd

goed product en snelle levering

goed zeer goed zelfs

op de aangegeven tijd afgeleverd no nonsens

Gewoon goed

Gewoon goed

onderdelen makelijk te vinden

alleen de foto van het onderdeel wat ik zocht was wit met de letter F ,maar er was bijna het zelfde onderdeel met de letter R De een was voor voor en de andere achter

Snelle levering en goed product!

Super snelle levering, goede prijs en top product!

Prima en correct

Afspraak is afspraak ! Blijkt !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE