Zeer snelle en correcte levering van het bestelde product.

Zeer snelle en correcte levering van het bestelde product.

Uitstekende service!

Ik had zelf per abuis mijn adres niet goed doorgegeven waardoor mijn pakketje niet bezorgd kon worden. Na het aan de vriendelijke dame van de klantenservice uitgelegd te hebben werd het pakket nogmaals (zonder) extra kosten toegezonden.

Onderdeel gevonden

Onderdeel gevonden van en stofzuiger die ik niet vond bij op website van het bedrijf zelf. Daar moest ik al een volledige nieuwe stofzuigerkop aankopen. Levering was wel wat verwarrend. 3 verschillende locaties doorgekregen met telkens een paar dagen tussentijd. Ik kreeg een bevestiging dat het was geleverd op een locatie, daar naartoe gereden maar levering was daar niet gebeurd. Na een paar dagen toch ergens geleverd op een locatie daar in de buurt.

Produkt was juist, levering vlot

waar ik verbaasd over was is het driemaal bevestigd krijgen van de bestelling, driemaal de verzendbevestiging en driemaal de ontvangstbevestiging.

Goed geholpen na telefonisch contact. Onderdeel was van hetzelfde merk en type als het defecte .

Zeer tevreden.

Snel geleverd, was enige twijfel door Fa Beekman, die deze filter echter niet levert aan particulieren en zegt dat dit filter ook op de Krups pasr, maar voor Philipds waterkoker niet goed past. Gelukkig, deze past perfect.

Uitgevoerd zoals het moet

Correct

Super snel geleverd

Bestel proces prima en eenvoudig, levering conform afspraak snel en op tijd geleverd. Vrouw weer blij dat koffiemachine weer werkt

Snelle en correcte levering

Heb al vaker bij jullie besteld en altijd naar tevredenheid.

Snel gevonden op de site en snel geleverd

Gevonden wat ik zocht. Het verraste mij dat zij zoveel artikelen van zoveel merken onderdelen leveren.

Na wat email betreffende enkel vragen betreffende mijn onderdeel ,bestelling geplaatst en de dag nadien geleverd. Prima service

Goede informatie

Snel juiste artikel geleverd

Ik ben heel tevreden.

Snelle afhandeling.

Product snel geleverd

Zocht een filter voor wasmachine. Goed te vinden op de website. Snel geleverd en het past ook nog.

Het bestelde product werdt snel geleverd

Zoals boven vermeld, helaas had ik de verkeerde pomp besteld. Artikel teruggestuurd en binnen twee werkdagen was het bedrag terug gestuurd. Top service

Vlotte bestelling en levering

Gemakkelijk te vinden en zeer snelle levering.

Op de website snel te vinden. Goede informatie over levering en een zeer snelle levering,. In een woord gezegd: een goede zaak.

Snel en juist geleverd

Het bestelde onderdeel is snel en goed geleverd. Eenvoudig te vinden op de website. Gewoon goed.

helemaal prima!

Snel product gevonden en snel bezorgd.

snel en correct geleverd gewoon zoals het hoort

snel en correct geleverd gewoon zoals het hoort

Perfecte match, en keurig afgeleverd

Wat goed, in alle opzichten, dat door vervanging van een gescheurd sikkelmes mijn hakker weer jaren mee kan!

Zeer snelle levering

In de avond rond 21.00 besteld en de volgende dag, goed en netjes verpakt afgeleverd

Super, alles op voorraad en snel geleverd.

Onderdeel voor magnetron opgezocht en zelfde dag nog verstuurd. Het paste precies en was in een handomdraai geïnstalleerd. Super service en advies!

Snel geleverd, goed verpakt en juiste onderdeel

Snel geleverd, goed verpakt en juiste onderdeel