Telefonisch contact gehad met medewerker kreeg netjes mail binnen onderdeel nummers klus was zo geklaard werd ook netjes te woord gestaan

Super geregeld!!!

Ik had 's avonds hulpstukken voor een stofzuiger (progress....nooit van gehoord) besteld. De volgende dag had ik ze al in huis. Alles klopte behalve de stofzuigerzakken, dat was niet helemaal duidelijk.

De bestelling werd snel uitgeleverd en de bezorgtijd voldeed uitstekend aan de vooruitmelding

Top kwaliteit en snelle levering

Goed geholpen

Goed geholpen bij mijn vraag. Daarna glasplaat voor de koelvries combi snel en netjes verpakt geleverd

Snel geleverd en precies wat ik besteld had

Gewoon netjes en snel geleverd dus prima service

Goede website en snelle levering, wel veel retour mails beter. de bestelling.

Snel en goed

Snel en goed

vlotte afhandeling, makkelijk te vinden, goede prijs

goede vindbaarheid, afhandeling en prijs

Alles kan en niks is teveel. Altijd snel en personeel is super vriendelijk. Echte vakmannen!

Uitstekende service

Snelle levering en goed verpakt

uitstekend

Artikel niet op voorraad voor een 23 jaar oud apparaat, maar toch met 4 dagen binnen Bedankt

Eindelijk de goede stekker. Zelf een winkel batterij en accu specialist kon het niet leveren. En bij jullie gevonden. Super snelle levering dus we zijn heel blij!

Makkelijk het juiste artikel te vinden en supersnelle levering

Heel correcte afhandeling

Keurig binnen de afgesproken bezorgtijd werd de bestelling afgeleverd

Merkwaardig

Dit was mijn eerste ervaring met PartsNL, had een knop nodig voor mijn koelkast in de camper. Had deze opgevraagd via jullie site maar kreeg te horen dat deze niet meer leverbaar was. Heb toch een gelijkende knop besteld en dit bleek bij ontvangst de juiste knop te zijn. Dus vreemde reactie van de verkoop.

Gewoon goed

Snelle levering top

Perfect!

Onderdeel gezocht en gevonden, deze vervolgens besteld en direct verzonden. De volgende dag zoals beloofd ontvangen, wat kun je nog meer verlangen?!

De medewerker die ik via de chat kreeg heeft er alles aan gedaan om hetgeen ik hebben moest voor reparatie de juiste maat te vinden, in een woord GEWELDIG bedankt.

prima service

correcte en snelle levering

Afspraak is afspraak

Prima site, prima bestelproces en prima aflevering. Bovendien vond ik het onderdeel erg betaalbaar.

Duidelijke site en perfecte levering

Op de site is duidelijk aangegeven welk part nr je moet hebben, zoeken is erg simpel. Origineel onderdeel tegen een uitstekende prijs. Ook de levering was erg snel (binnen 3 dagen), hier speelt natuurlijk Post nl een belangrijke rol in. Dus eindconclusie Super Tevreden

Superr

Goede en superr snelle service TOP.

bezorging

Dhl zegt dat het afgeleverd is maar brengt het pas de volgende dag

Super snelle service

Koffiepot gebroken ,niet getreurd op jullie site de juiste pot snel gevonden en in huis. Wat ik ook fijn vond was dat ik kon kiezen uit 2 vervoerders . Top .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE