Super snelle service

Koffiepot gebroken ,niet getreurd op jullie site de juiste pot snel gevonden en in huis. Wat ik ook fijn vond was dat ik kon kiezen uit 2 vervoerders . Top .

Helemaal prima

Snel en efficient

Duurde beetje lang maar kreeg wel wat ik nodig had

Het duurde even maar mijn product kwam wel binnen, jammer dat het universeel was, dat had ik niet verwacht want het laat af en toe los bij de vriezer en dan moet het weer erin geklikt worden. En even een tip * ik zou DHL even aanspreken omdat ze mijn producten beneden in de hal hebben laten staan en ik woon in een toren flat op 8 hoog. Ik heb de meneer ook gezegd dat ik op 8 hoog woon en meneer zei ok. 7 minuten later stond ik nog steeds voor mijn deur te wachten en besloot maar om naar beneden te gaan en zag mijn dozen beneden. Het is geen goeie reclame voor jullie, maar ook een nare ervaring voor ons als klant

Geweldige service.

Ondanks oud apparaat de goede onderdelen vrij snel ontvangen. Heel blij mee.

Helaas was DHL de bezorgende partij.

DHL blundert de laatste tijd veel in onze regio. Als dan ook nog eens twee keer over verkeerd gesorteerd wordt (verkeerde regio). Dan moet je wel langer wachten op het pakket.

Echt snel en scherpe prijs

Deurhendel van mijn wasmachine bij Parts.nl besteld vanwege o.a. de scherpe prijs en hoge reviewscore. Dinsdag om 20:30 uur besteld en de volgende dag door DHL om 11:30 uur geleverd. Prima!

super snel geleverd !

Overzichtelijke webshop, product voldoet aan de verwachting Om18:00 uur besteld en de dag erna om 12:00 uur al bezorgd

Helemaal top

Snelle levering, goede kwaliteit, top prijzen

vlotte levering,

vond niet wat ik moest doen, maar er is mij online geholpen voor het vinden van het wisselstuk die ik nodig had, zo is het toestel vlug kunnen gerepareerd worden, en kunnen we terug aan de slag. ook een vlugge verzending, daarvoor onze dank.

Snel en goed

Enorm snelle levering, van perfect passende onderdelen. De schapjes van de koelkast waren kapot, nu is mijn koelkast weer zo goed als nieuw. Ook fijn dat de onderdelen makkelijk te vinden waren op de site.

100% tevreden.

Snelle levering van het bestelde onderdeel. Ik heb geen verbeterpunten op dit moment.

Extrasnelle levering

Grote stock, scherp geprijsd, levering in minder dan 24 uur in Wallonië, onderdeel past perfect

Vandaag besteld morgen weer aan het werk.

Ik bestel hier vaker. Ze hebben veel in huis en dat gaat gelijk op de post zodra je bestelling binnen is.

Snel geleverd!

Via de mail prima op de hoogte gehouden over de levering. Ook de levertijd was prima in orde!

Gewoon goed. Zonder poespas. Duidelijk

Duidelijke site. Makkelijk te zoeken, makkelijk vinden, makkelijk selecteren en bestellen, makkelijk betalen.

meteen het juiste artikel

zeer tevreden , zeer snel en vakkundig geholpen .

top

Snel en precies goed

Goede snelle service

Na de bestellingen kwam de volgende dag al een mail dat het al verstuurd was. Super snel.

Wow, supernelle levering, prima assortiment

de titel somt het wel op. prima ervaring, volgende dag in huis, goed assortiment

Goed en netjes.

Ik heb maar 1 opmerking en dat is dat op de site niet duidelijk was hoeveel handels er per afbeelding staan ,daar door heb ik er twee besteld maar kreeg er vier . Is verder geen probleem want heb nu reserve. Handels pasten prima en werken goed .

Prijs/ kwaliteit heel goed

Uitmuntende online hulp tool waardoor ik het juiste onderdeel voor de koelkast hebben kunnen vinden!

Fantastisch!

Chapeau

Snel effectief en zorgvuldig!

snel geleverd

had wat besteld , snel en goed afgeleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE