Goed. Kreeg bericht ptt wordt vandaag niet bezorgt, kwamen toch nog s'vonds

Vlotte levering, onderdelen op tijd voor de klus

Heb al meerdere keren onderdelen besteld, altijd op tijd voor de klus en de juiste onderdelen.

Snel geleverd en handig op te halen

Goede prijs en veel op voorraad. Ik woon in de buurt van de winkel in Den Haag dus ideaal om zonder verzendkosten op te kunnen halen.

Zoveel keus en supersnelle levering

Elk onderdeel dat je zoekt is te vinden in de webshop. Ik heb ‘s avonds laat besteld en de volgende ochtend werd het al geleverd.

snel en goed

onderdeeltje besteld, volgende dag al in huis. Prima in orde allemaal.

Snel gevonden en duidelijk advies na vraag via de chat

Van harte aanbevolen

Snelle levering en goede communicatie

Besteld, betaald en de volgende dag geleverd. Elke stap in het bestelproces wordt netjes met je gecommuniceerd. Zzp hoort het. Perfecte online winkelbeleving.

Precies wat het moet zijn

Dit is de eerste keer maar zeker niet de laatste keer

Super. En snelle levering

Goede site en snelle levering

snel en prima geleverd

Goed en zuinig verpakt

Goede service snel geleverd

Zie boven

Snel gevonden wat ik zocht

Uitgebreid assortiment. Had zo gevonden wat ik zocht. En de andere dag geleverd. Erg tevreden.

De bestelling is vlot en goed afgehandeld. Ook Post.NL heeft het pakketje netjes binnen de gestelde tijd afgeleverd.

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Voldoet aan de verwachtingen.

goede website, accurate informatie, snelle levering

De website heeft goede en accurate informatie, waardoor je snel het juiste onderdeel kunt vinden. Verder is sprake van een snelle levering, kortom prima

Super fast!

We ordered a new part on Sunday afternoon and the next day it was here.

Snel en makkelijk

Onderdeel voor de wasmachine was snel gevonden in de shop en de volgende dag bezorgd.

Snel gevonden wat ik nodig had

Super fijn om niet het hele apparaat te hoeven vervangen. Duidelijke beschrijving.

Efficient en snel geleverd.

Wat ik nodig had, werd direct gezonden.

In 1 week een nieuwe plaat

Een van mijn kinderen had iets omgegooid waardoor een glasplaat stuk was. Omdat je dit direct wil fixen was mijn stappenplan: 1. Glas opruimen 2. Schade melden bij inboedel verzekering 3. Nieuwe plaat bestellen. Dit lijkt heel logisch, maar met de stress die het met zich mee brengt heb ik de verkeerde plaat besteld. Direct gebeld en aan de andere kant is er zorgvuldig voor gezorgd dat ik nu wel de juiste plaat heb besteld. Vandaar binnen 1 week, want ik heb in 4 dagen; twee platen ontvangen en 1 retour mogen sturen. binnen die week heb ik ook alle financiën weer terug van verzekering en retour bij PartsNL.

Super simpel te gebruiken site

Met eenvoudige zoekopdracht kwam ik snel en simpel bij het product uit op jullie site. Snel besteld, snel geleverd. Heel prettig idee om zo onderdelen te kunnen bestellen. Ga ik zeker vaker gebruiken.

Super snel weer aan de koffie

Onze vulbak van de DeLongie bonenkoffiemachine ging stuk. Het was binnen 24 uur geleverd top.

Snelle levering.

Op zondagmiddag het onderdeel besteld en maandagochtend had ik het al binnen.

Snelle levering groot assortiment

Onderdeel voor blender bestel binneb 1 dag geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE