Super snel

Ik wilde een nieuwe (originele) bakplaat voor de contact grill. Hier gevonden op zaterdag, zondag verzend bewijs en maandag in huis. Perfect.

Dikke 500 euro verdiend

Oven was kapot, en aangezien ik niet erg technisch ben was ik al op zoek naar een vervangende oven. Via YouTube toch gezien dat het niet al te lastig zou zijn om (indien de verwarmingspiraal kapot is) deze te vervangen. Onderdeel snel kunnen vinden op deze webshop én snelle levering. Besteld zondag en levering maandag! Toppy dus. Super blij dat de oven weer werkt én trots dat ik dit toch maar even gefixt heb.

Op zondag besteld en maandag binnen

Klantvriendelijk

Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice. Ik voelde me als klant erg gewaardeerd.

perfect

goed product

Iedere keer weer een uistekend snelle levering!

Ik heb al meerdere keren bij PartsNL besteld en verbaas me iedere keer vanwege de snelle service en levering. Echt fijn!

Snel en correct

Makkelijk om op de website de juiste artikelen te vinden en te bestellen. Daarna snelle en correcte levering!

TOP SERVICE

Soepel en eenvoudig bestelproces!

Overzichtelijke en informatieve website

Een goed produkt voor een goede prijs.

Goed geregeld

Prima geregeld Snel en goed geregeld

mijn onderdeel lekker snel in huis

Een onderdeel voor mijn karcher hogedrukreiniger snel gevonden en de volgende dag al in huis.

Te laat

Beloofd was dat het product zaterdag geleverd zou worden. Maar het kwam maandag. Dat was heel vervelend.

Snelle adequate dienstverlening

Snelle correcte bezorging Goede afhandeling achteraf

Prima product voor een schappelijke prijs.

Product snel bezorgd en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Behulpzaam, voordelig en snel geleverd!

Ik werd telefonisch geholpen bij het vinden van een geschikte onderdeel voor mijn oven. De onderdelen zijn betaalbaar. Ik kreeg mijn onderdeel snel geleverd. En het werkt prima!

Goede communicatie

geen vage beloftes, en snel geleverd product, TOP

Snel mijn nodige onderdeel gevonden en zeer snel geleverd!

Er was een onderdeel stuk mijn stofzuiger (de telescopische buis). Het onderdeel opgezocht op internet en op PartsNL heb ik dat vrij snel gevonden. Besteld op vrijdagnamiddag en 24 uur later op zaterdagnamiddag reeds thuis geleverd. Bedankt!

Goed geregeld en snelle levering

Onderdeel was snel te vinden en dus ook snel geleverd.

Goede onderdeel snel in huis

Onderdeel gezocht en snel gevonden bij PartsNL. Besteld en snel in huis. Kwaliteit artikel prima en goed verpakt. Enige puntje vond ik dat ik geen DHL service-point kon kiezen bij de verzending.

Bestelling en dergelijke geen probleem.

Ver!ending was minder, in ieder geval niet de volgende dag en 2 dagen een verandering van levertijd dus 2 dagen thuis wachten op bestelling. Dit was 3chyer in handen van DHL en dus niet van Parts.nl.

duidelijke beelden van onderdelen

top

bestellen en jullie verzenden het komt als je betaald hebt en het is goed

besteld volgende dag in huis wat wil je nog meer .

Aan verwachting voldaan, helemaal tevreden

Onderdeel 's avonds voor 10pm besteld en twee werkdagen later inhuis. Makkelijk te bestellen en naar verwachting geleverd.

*****(**((

15 Weegschaalstraat