Reparatiedeel wasdroger snel gevonden en binnen

Nieuwe aandrijfriem voor de wasdroger snel gevonden op de site en dag erna binnen. Top! Niks op aan te merken.

Goed gedaan

Goed verzorgd en netjes afgeleverd

goed geholpen en fijn dat oude delen van mijn keukenmachine nog te krijgen zijn! nog te

goede service

Volgende dag in huis! Gewoon goed.

De volgende dag al geleverd. Gewoon goed.

Gewoon helemaal goed!

Correcte levering, mooi op tijd, zonder gedoe.

Perfect!!

Via chat gevraagd naar iets dat ik een jaar eerder al eens besteld hebt en zelf niet kunnen vinden . Kreeg na een paar minuten bericht en warempel dit was het… gelijk besteld en volgende dag al in huis… super

Goed ingepakt, zeer tevreden voor de zoveelste keren

Wel opmerkelijk dat onze Tefal airfryer type nummer niet stond vermeld bij het bestelde onderdeel nl een nieuwe lade. Op basis van de foto’s op de site toch besteld en de lade bleek te passen.

Juiste onderdelen en zeer snelle levering!!

Bij het zoeken naar de juiste onderdelen voor een Samsung droger, zeer snel de juiste onderdelen op de deurmat ontvangen. Onderdelen waren voorradig en zeer snel geleverd, pas vorm was identiek. Onderdelen qua prijs wel aan de hoge kant. Voor twee simpele temperatuursensoren meer dan €60 euro armer.

Hele snel geleverd

Was netjes geregeld.

Snel en vakkundig

Goed product snel geleverd.

Zeer tevreden.

Ik ben 100% tevreden!

In deze tijd, is het soms lastig om aan onderdelen te komen. Met wat geduld komt alles goed. Netjes bericht gehad of ik kon wachten. Toen het onderdeel binnen was, werd het supersnel geleverd! Heel blij mee!

Zeer snel geleverd!

Artikel besteld op een duidelijke site en werd snel geleverd!

Prima snel geleverd

Snel en goed verpakt

Snel en accuraat!

De producten zijn eenvoudig te vinden en bestellen. De levering is daarna snel en goed verpakt.

perfecte communicatie

ik werd precies op de hoogte gehouden van verzending en alles klopte. Ook de verpakking en bij behorende pakbon was allemaal prima geregeld

Goede prijs en alles volgens afspraak

Practical, useful and quick!

Parts NL is my go to store for any parts I need. I never worry or stress if something breaks in my house because I know I can find a replacement with Parts NL and have it delivered the next day at a great price.

Goef

prima database om je onderdelen op te zoeken en te bestellen

Als heel prettig ervaren, gewoon merk type invullen en de beschikbare onderdelen komen naar voor. Origineel en alternatief. Snelle bezorging en de wasmachine draait weer perfect! super

Super goede en snelle levering.

Onderdelen voor de koelkast gekocht. Fijne website. Super snel binnen, en goede prijs. Wel jammer dat ik bij een bestelling van €70 nog €5,99 verzendkosten moest betalen.

Snel en juist geleverd onderdeel Bauknecht vaatwasser.

Mijn vaatwasser Bauknecht 854619801790 bleek meerdere storingen te hebben. Na 1e onderzoek bleek de recirculatiepomp niet goed te werken. Hierop gaf deze geen foutmelding, maar kon het programma niet afronden. Na deze vervangen te hebben kwam er plotseling een andere foutmelding tevoorschijn, namelijk F8. Dit bleek de water-niveaumeter te zijn. Deze op zondag besteld en al op op maandagmiddag binnen. Erin gezet en iedereen weer blij. Niet meer met de hand afwassen. Geweldig!

Ruim assortiment, goede voorraad, zeer snelle verzending met no nonsense verpakking.

Als je wat repareert en waarschijnlijk dus open hebt liggen wil je zeker als particulier zsm het missende onderdeel snel binnenhebben. Naast het ruime assortiment en overzichtelijke website is dan goede voorraad en zeer snelle verzending precies wat je wilt.

geweldig

15 Weegschaalstraat