Snelle levering. Duidelijke site om te zoeken wat je nodig hebt. Check om uit te zoeken of onderdeel geschikt is. Ik hoef nu geen nieuw apparaat te kopen omdat met het onderdeel van PartsNL ik weer jaren vooruit kan. Top.

Snel en goed geregeld

Ik besteld hier regelmatig een onderdeel. Alles wat thuis kapot is probeer ik te maken I.p.v. weg te gooien. PartsNL is hiervoor onmisbaar voor mij. Dit keer heb ik makkelijk en snel weer een werkende blender!

Goed geregeld en op de afgesproken tijd.

Beleefde chauffeur.

Waterresevoir Delonghi

Zondag besteld en maandag geleverd een echte aanrader voor onderdelen voor uw koffiemachine .Heel goede sevice

Vriendelijk en behulpzaam.

Een onverwachte uitgekiende en eenvoudige oplossing werd mij aangeboden met deze materialen. De zwakke constructie van de fabrikant werd met deze vervangingsset volledig overklast door z,n eenvoud. Technische een sublieme oplossing.

Prima assortiment

Snel binnen, redelijke prijzen, makkelijke site

Heel netjes geholpen

Na verkeerde onderdeel te hebben ontvangen met offerte ben ik netjes geholpen en het goede onderdeel gekregen

Nadat we problemen hadden met de levering. Post nl. Had niet geleverd,werd het op nieuw op gestuurd. Nu kwam het wel aan.

Onderdelen veel ste duur

Het is dat ik het nodig had maar 10 euro voor stukje plastic ga jullie eigen schamen! Want komt gewoon uit china voor en paar euro! Zo jammer dat het dus alleen om de poen draait!

Prima vervangend onderdeel en snel geleverd

Good service but expensive fees

The product works fine, and the service from PartsNL is good, with fast delivery and clear communication. Only the delivery fee is too expensive in my opinion.

Was op zoek naar een nieuw flessenrek voor een ijskast. De sticker met het type nummer van de ijskast was nogal onduidelijk. Belletje naar parts.nl en een medewerker hielp mij het juiste onderdeel te vinden. Kreeg prompt een mail met een link om te bestellen. Erg handig. Onderdeel zit nu in de ijskast en past perfect!

Snel en goed

Heel vlotte en snelle levering met duidelijke communicatie.

Snel besteld en binnengekomen

Ik kon gemakkelijk op onderdeelnummer van Bosch het juiste onderdeel vinden en het onderdeel was binnen 24 uur binnen

De website is zo duidelijk dat ik in een mum van tijd het juiste artikel heb gevonden. Zaterdagavond besteld en maandag geleverd.

goede service

had iets nodig wat niet op hub site stond een mailtje gestuurd en de dag erna al antwoord waar ik het meteen kon bestellen en ondanks dat ze het niet op voorraad hadden toch binnen 1 week in huis

perfect!

alweer alles volgens afspraak, geen gedoe, kortom prima!

handig, snel en correct

ik vroeg een onderdeel aan via het formulier, kreeg heel snel antwoord over het gevraagde onderdeel en een schatting van de minimumlevertijd - de levering volgde ietwat later dan de vermelde minimumlevertijd

Goede variatie

Ik had hier een hoofdfilter en een foam opvanger voor het tweede filter van mijn droger hier gekocht. Wat top dat ze gewoon onderdelen op voorraad hebben voor een ruim 5 jaar oude droger. Variatie is top hier.

Buitengewoon goed

Een overzichtelijke site, snelle levering

Gewoon goed

Onderdeel snel gevonden, besteld en correct geleverd. Zoals het hoort!

snelle levering, correcte afhandeling

na bestelling van de moeilijk verkrijgbare stofzuigerzakken voor mijn R3000 Kärcher robotstofzuiger (reeds 10 jaar onze beste hulp) kon ik op korte termijn bij jullie terecht voor 2 sets stofzuigerzakken als navulling in het basisdeel van de robotstofzuiger. Dus snelle levering en correcte afhandeling!

Nice !

Fast & nice service

Onderdeel besteld voor droger, voor een prima prijs en volgende dag in huis. Achteraf bleek oude onderdeel niet kapot te zijn en kon ik het nieuwe onderdeel terug sturen. Binnen een paar dagen netjes het betaalde bedrag terug gekregen. Dit is top service.

Snel en betrouwbaar

Correct, wel duur