Goede en fijne service

Goed overzicht waar de onderdelen die je zoekt kan vinden En betaalbaar

gekregen wat ik besteld heb

Ik heb een micaplaatje besteld en opgehaald bij een servicepunt. Wat mij opviel dat ik het (kwetsbare) micaplaatje in een doorzichtig plastic zakje kreeg. Omdat ik op de fiets was ik bang dat ik het plaatje zou beschadigen tussen mijn andere boodschappen. Was beter geweest als het in een plat kartonnen doosje had gezeten.

Snel goedkoop perfect

Super goed

Goed geregeld, erg snel ook. Echter als je je bestelling niet ophaalt dan hoor je er ook niets meer van. Ook geen reminder, dat is wellicht een goede procesverbetering. Verder top website en goede winkels!

Erg goede website, alle artikelen op voorraad & precies op tijd geleverd.

Mijn Siemens droger van 8 jaar oud volledig gereviseerd met onderdelen van Parts.nl. Perfecte website, alles op voorraad & precies op tijd geleverd. Uiterst professioneel bedrijf. Compliment

Kei goed!

Overzichtelijke site, snelle levering!

Prima , originele onderdelen voor een prima prijs

Zondag besteld en maandag in huis sneller kan niet.

Super snelle service

Mijn ervaring met parts Nl is wat ze zeggen doen ze ook . In het weekend bestellen op maandag is het ook binnen.

Prima!!

Simpel: hebben wat ik hebben wil en binnen een dag in huis.

Het juiste onderdeel voor ons chemisch toilet.

Snel geleverd, goed verpakt. Makkelijk te vinden op website

Razend snel behandeld en bezorgd

Ook had ik op een zaterdag een bestelling gedaan, was de bestelling al maandag middag binnen. Super snel geleverd, prima spullen tegen een goede prijs. Zeer tevreden

Was prima en correct

Zaterdag besteld, maandag in huis

Zeer snel ontvangen. Onze vaatwasser hebben we maandag al kunnen maken met een nieuwe circulatiepomp.

Snelle en nauwkeurige levering

Ik heb een zeer positieve ervaring met jullie

Topper!

Goede website. Zeer uitgebreid assortiment. Snelle levering en gunstige prijs.

Snel geleverd, netjes verpakt

Ik had snel een onderdeel voor een kloofmachine nodig, binnen 16 uur geleverd, top

Snelle levering tegen een goede prijs.

snelle service

snelle service

Correcte snelle levering van het artikel

goede ervaring na zoektocht op internet

Makkelijk te bestellen en snelle levering goede service

Dank

Dank voor de snelle levering

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en mooie originele producten

Snel en goede uitleg.

Nemen de tijd om je goed uit te leggen wat je precies nodig hebt.

Snelle levering, juist product.

Dé plek voor onderdelen

De afgelopen jaren enkele malen onderdelen nodig gehad. Jullie site is de plek om te gaan zoeken. Fijne site en duidelijke afbeeldingen. Zouden soms meer foto’s uit verschillende hoeken bij mogen. Maar compatible is voor mij voldoende info. Snelle service en groot assortiment voorradig.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE