prima levering volgens afspraak.

Karcher slang goed verpakt en snel bezorgd.

Snel en kwaliteit

Viltschijven van boenmachine vervangen. In één dag was product in huis!

daar ik geen account heb was het even zoeken hoe ik moest bestellen, maar uiteindelijk bleek dit goed te gaan. afhandeling snel en correct. Enig minpunt: mail bericht bezorging morgen na 14.00 volgende dag kom ik thuis om 13,30, mailbericht bezorging na 12.20 .Verder liep alles goed want de bezorging kwam om 16.00 uur

Snelle levering en exact hetzelfde product zoals omschreven.

Kei goed

Snel geleverd en goed van kwaliteit

Snelle levering, beste prijs

Mijn artikel werd de volgende dag geleverd, zoals beloofd en voldoet naar behoren.

Duidelijke site , snelle reactie en levering, echt top

Mijn eerste , maar zeker niet mijn laatste Super.

Prima levering.

Mijn bestelling makkelijk gevonden op de site en snel kunnen bestellen. Levering heeft plaatsgevonden volgens opgave van de leverancier. Artikelen zijn volgens opgave en voldoen prima.

Prima service na een dag in huis toppie

Goed geholpen

Een moeilijk te vervangen onderdeel gelukkig kunnen bestellen bij PartsNL, perfecte service!

Zeer snelle levering

Heb telefonisch contact en doordat Ik niet precies kon vertellen welk onderdeel Ik voor mijn Dometic toilet moest hebben heeft de medewerkster mij een gedetaileerde tekening met onderdeel nummers toegestuurd. Super gedaan bedankt

Uitstekende productomschrijving en snelle service

Onderdeel voor een Siemens koffiemachine besteld. Door de goede omschrijving het juiste originele onderdeel gevonden en door de uitgebreide lijst met serienummers vast kunnen stellen dat het compatibel was. De volgende dag weer koffie!

Fijne webshop

Fijne Website. Snelle levering. Diverse manieren om te betalen Al met al Hier kunt u met alle vertrouwen uw producten bestellen. Mvg Mtk

Netjes geholpen via telefoon en een perfecte webside

Slechte zaak

Zeer slecht

Snel en goede communicatie

Ik had het juiste onderdeel snel gevonden op de site. Het werd snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden.

Prima onderdelen voor een prima prijs

Tip : jammer dat er voor kleine onderdelen geen mogelijkheid is voor bijv brievenbus verzending 7 euro verzendkosten op een onderdeel van 2 euro is wel wat veel.

Vlotte communicatie

Wist niet precies wat ik nodig had, dus via mail gevraagd. Snel beantwoord met direct een link om te bestellen. Onderdeel ook snel geleverd.

Goede service en snelle bezorging

Snel thuis gestuurd de volgende dag

Super snelle levering

Super snelle levering en de juiste onderdelen voor een goede prijs.

Uitstekend en snel geleverd

Snelle en correcte levering.

De website is helder en duidelijk. Er is geen twijfel over het juiste onderdeeltje dat je voor een bepaald merk/type nodig hebt.

Goed advies, snelle service, lage prijs

Ik zocht messen voor mijn blender, maar begreep de constructie niet. Ik belde de klantenservice en kreeg meteen een afbeelding toegestuurd waaruit bleek hoe het zat. Ook kreeg ik het juiste advies welk product passend is. De levertijd stond op de website op ca. 3 weken, maar binnen 3 dagen had ik het al in huis. En goedkoper dan bij de concurrent. Top service ! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Absolute aanrader. Wat nog ietsje beter zou zijn is wanneer ontbrekende foto's van sommige producten nog worden aangevuld, maar daar wordt aan gewerkt is mij verzekerd.

correcte en snelle levering

Een gemakkelijk manier om een onderdeel van een apparaat te krijgen. Snelle een correcte levering

Heb nog niets ontvangen!!

Niks ontvangen!!!!

15 Weegschaalstraat