Geweldig bedrijf, mega snelle service

Al een aantal keer wat besteld, snelle service en ook snel antwoord op een mail. Daardoor is bijv het wieltje van de vaatwasser snel geregeld en opgelost!

Snel geleverd, goed verpakt

Het onderdeel voor onze afzuigkap was alleen bij Parts.nl te koop, dus blij dat zij het konden leveren. Bestellen was eenvoudig, levering snel en goed verpakt. Enige wat jammer is: geen gratis verzending van 50 euro. Zie je bij vergelijkbare shops wel vaak.

Snel geleverd en mijn wasmachine doet het weer ik ven er blij mee

alles zoals geplant

In het voorjaar heb ik een handgreep van mijn wasmachine besteld. en deze week gelukkig ontvangen. ik heb netjes 2 of misschien wel drie keer een mailtje ontvangen van PartsNL dat het hun ze het enorm vervelend vonden. dat het onderdeel niet voorradig was en niet op korte termijn te leveren was. en hebben tot twee keer toe aangeboden om het aankoop bedrag en de verzend kosten te retourneren. Gelukkig heb ik het deze week ontvangen.was het juiste onderdeel al met al ben ik zeer tevreden over de service en inspanning die PartsNL voor een onderdeel van plusminus 6 euro heeft geleverd .Dik tevreden Mari van Deursen

Snel en efficiënt

Zeer snel geleverd!

Het product werd zeer snel geleverd en dat is wel zo prettig daar mijn Kärcher het niet meer deed.

De allerbeste webshop

Zeer veel onderdelen ook van oude apparaten. En zeer snel geleverd. Een van me favoriete internetwinkels.

De juiste produkten

snel, correcte levering en onderdeel

We hadden niet zoveel gegevens ter beschikking en ook op de website stond niet zoveel afmetingen vermeld. Wel stond er vermeld dat het zou passen voor het type toestel. Uiteindelijk toch gekozen om te bestellen. De dag nadien werd het geleverd. Onderdeel gemonteerd en paste perfect. Top.

Doen wat ze beloven.

Bestelling geplaatst en zeer rap geleverd , super tevreden van de aankoop

Probleemoplossend

Snelle reactie en goede dialoog over te vinden onderdeel, vervolgens snel geleverd.

Snelle levering en precies wat ik zocht

Goeie website,benodigde artikel goed te vinden

Zeer snelle en correcte bezorging

Binnen 1 dag geleverd. Mail snel beantwoord! Top!

Fijne side met goede hulp

Door de hulp van Sanne kwam ik toch snel bij het juiste onderdeel uit en gelijk dit besteld. Had het de andere dag in huis en paste perfect. Heel blij mee. Fijne side en goede prijs kwaliteitsverhouding.

Geweldige service

Wij zijn al jaren klant bij Partsnl, eerst in Arnhem en nu na hun verhuizing ook in Velp. We rijden er graag voor om vanwege de persoonlijke benadering, het meedenken en de prima service!

Snelle levering, komen afspraak na.

Mijn zoektocht naar een onderdeel van een stofzuiger was snel uitgekomen bij Partsnl. Een snelle levering van het juiste onderdeel maakte alles compleet.

Snel en goed geleverd.

Prima geleverd netjes verpakt.

Goed en snel

Duidelijke omschrijving waardoor je zeker weet dat je het juiste onderdeel besteld en snelle levering. Geen gedoe heerlijk Zo’n webshop

Vlot

Snelle en correcte levering

Na de bestelling snel en correct afgeleverd. Dus zeer tevreden

Het juiste stuk zonder moeite gevonden en snel geleverd.

Ik was op zoek naar een stuk voor de wasmachine. Dit heb ik zeer snel en makkelijk kunnen vinden op de site. Levering gebeurde al de dag erna. Perfect dus. Snelle service en super veel producten waaruit je makkelijk en snel je keuze kan maken.

Snelle service goed artikel.

Onverwacht snel, duidelijk en deskundig.

Nooit gedacht mijn defecte koekastonderdeel zo snel in huis te hebben.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE