Snelle levering, goede service

Onderdeel voor Tefal airfryer besteld werd zeer snel geleverd en voor een goede prijs.

Snel en prima bezorgd.

Duidelijke website, makkelijk te bekijken en te bestellen.

Snelle en vlotte afhandeling

Goed advies over welk onderdeel ik nodig had.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Klein artikel besteld, volgende dag geleverd. Extra foto zou handig zijn.

Online onderdelen magazijn

Parts.NL is een fantastisch onderdelen magazijn voor huishoudelijke apparaten. Via een serienummer kun je makkelijk alle onderdelen bestellen, die je nodig hebt. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering en beste prijs

Makkelijk gevonden , juiste artikel. Keuze uit origineel of vervangend artikel.

geheel volgens afspraak.

perfect

snelle service

top

Duidelijke site & snelle levering

De ruime keuze maakte het bijna lastig, maar de filters werken goed en ook de aanwijzingen om code terug te vinden.

Superhandig

Heel fijn dat ik een vervangend waterreservoir kon bestellen. Nu hoef ik niet een nieuwe Kärcher raamwisser te kopen...zonde voor het milieu. En m'n portemonnee :)

Snel en uitstekend

Snelle en uitstekende service.

Klantvriendelijke site

ruim assortiment, snelle levering

snel gevonden en snel ontvangen

het onderdeel van het koffieapparaat was snel gevonden en handig dat het serienummer erbij stond zodat je weet dat het onderdeel ook past.

Besteld en binnen 24 uur in huis. Top!!

Super snel en betaalbaar!

Perfecte onderdeel Nespresso apparaat besteld en snel geleverd.

Mkklk te vinden en snel geleverd!

Artikelen zijn makkelijk te vinden op deze uitgebreide website en zijn na het bestellen snel geleverd. Parts waren eenvoudig te vervangen en scheerapparaat doet het weer als nieuw.

Correcte stukken, perfect geleverd !

Perfect !

handige website, aardige klantenservice

prima website, klantenservice klantvriendelijk

Vlotte levering

Vlotte levering, communicatie tussen ophaalpunt (winkel) en klant kan beter.

Snelle levering. Artikelen passen goed. Met de onderdelen geef ik mijn apparaten een nieuw leven! Fijn dat Partsnl bestaat

Goed, snel en betrouwbaar!

Ik head snel iets nodig, makkelijk gevonden op de site, besteld en de volgende dag in huis, TOP!

Super snelle afhandeling!!!

Kon het onderdeel zelf niet vinden op de website. Toen heb ik een chat bericht gestuurd en meteen antwoord met de juiste link naar mijn product! Dag erna in huis, super!

HEEL GOED

Ik heb eerst gebeld om achter het juiste product te komen. Dat ging heel goed. Daarna via de website besteld.

Eenvoudig en snel

Mijn kapotte onderdeel besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd.

Bestelling snel geleverd en conform verwachting

Bestelling snel geleverd en conform verwachting. Keuze voor PartsNL vanwege ruimte keuze in onderdelen en nette prijs.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE