Goed en snel

Goede informatie tijdens het bestellen en levering volgens afspraak.

Supper snelle levering

Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Onderdeel paste prima. Dank voor de snelle service.

Snelle levering.

Mijn bestelde Micaplaat voor een Bauknecht magnetron is, geheel volgens toezegging, snel en correct geleverd.

Snel gevonden, supersnel geleverd

Snel gevonden op site, snel besteld en supersnel geleverd en scherpe prijs

zeer snelle service

Produkten zeer snel geleverd en voldoen aan de verwachting die gewekt wordt door de website.

Prima verzorgd.

Goed afgesloten.

Goed en goedkoop artikel.

Ik ben zeer tevreden over het product en de snelle levering, en mijn droogtrommel draait weer.

Snelle verzending

Vandaag besteld morgen in huis klopt echt! Onderdelen goed te vinden.

snel en correct geleverd, alsmede behulpzaam bij het zoeken van het passende artikel.

Niets aan toe te voegen.

PartNL levert conform afspraak

levering conform afspraak

snelle levering, onderdeel werkt goed, wel iets duurder dan de concurrent

snelle levering, onderdeel werkt goed, wel iets duurder dan de concurrent

Snelle, correcte levering

Via website bestelling gedaan. Snelle levering. Onderdeel was supergoed verpakt.

snelle goede service.

Duidelijk en snel

Goede service.

precies wat nodig was. uitstekende kwaliteit

De onderdelen die ik nodig had werden goed aangegeven. Snelle levering de volgende dag. Via de videobeelden werd het te vervangen onderdeel redelijk uitgelegd en getoond. De manchet was beschadigd en het deurslot defect.

Heel snelle hulp en verzending

Op vrijdagmiddag besteedt en maandag middag geleverd. Geweldig.

Prima.

Snelle levering van de juiste artikelen.

gewoon super

Had na een zoektocht toch de verkeerde afmeting besteld. Maar na 1 tel met de klantenservice kreeg ik gelijk te horen dat ik kosteloos de juiste maat krijg opgestuurd.

Keurig geleverd en afgewerkt.

Zie bovenstaande.

Good products. Good service

Very fast delivery and the parts are in place.

Geen kloppende info bij artikel.

Dacht het juiste artikel gevonden te hebben op badis van typenummer. Maar helaas was dit dus niet zo. Dus de info klopte niet bij wat er vermeld staat bij het artikel. Retour sturen was geen probleem. Moest de verzendkosten voor retour zelf betalen. Maar zou dit terugkrijgen. Maar heb de gemaakte verzendkosten van €7,25 niet terug gekregen. Dus erg jammer dit. Ik zal hier niet weer iets gaan bestellen.

Snel en goed in de communicatie

Ze leveren snel zoals ze beloven. Ik had per ongeluk een verkeerd Huisnr ingevuld. 1 telefoontje en het werd evengoed snel geleverd

Keurig alles volgens afspraak verlopen

Eenvoudig te bestellen, keurig op tijd geleverd. Origineel onderdeel

Gebruiksvriendelijke site en goede service

Witgoed onderdelen vinden is een uitdaging op zich met zoveel soorten machines en bouwjaren. Gelukkig heeft partsnl hun website zodanig ingericht dat ik het artikel snel kon vinden. Overigens was mij dit al bekend van een eerdere bestelling. Met de bezorging ging iets fout maar buiten de schuld van partsnl om. Maar zij namen wel de verantwoordelijkheid en hebben het probleem voor mij snel en adequaat opgelost, vandaar een dikke 10!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE