Juiste onderdeel binnen een dag in huis

Duidelijke uitleg onderdelen op de website. Snelle levering.

snelle en correcte afhandeling. Bedankt

Zoals verwacht

Snelle levering!

Snelle levering.

Erg tevreden

Perfecte aankoop. Ik plaatste de bestelling met gemak en ontving de artikelen in perfecte staat tegen een goede prijs en binnen een zeer redelijke tijd. Ik raad het aan.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Zoals hierboven beschreven

Onjuiste omschrijving

De beschrijving op de pagina gaf het juiste onderdeel aan voor mijn model. Het onderdeel paste niet en moest op eigen kosten worden geretourneerd en werd niet vervangen door het juiste.

Makkelijk onderdelen vinden en snelle levering

Makkelijk onderdelen vinden en snelle levering

Onbeschoft geholpen

EERSTE EN ABSOLUUT LAATSTE KEER IETS GEKOCHT BOT EN SLECHT GEHOLPEN

zeer goed

snel geleverd en goed verpakt gewoon geweldig

Een voor mij moeilijk probleem werd supersnel opgelost

Meerder keren prima ervaringen met een meedenkend bedrijf!

Prima, precies zoals je hoopt, maar vaak niet uitkomt. Nu dus wel en niet de enige keer!

Gemakkelijk

Ik heb onderdelen gekocht voor mijn B&D power vijl, snel geleverd en voor een redelijke prijs

Alles was Oké

prima goede kennis van zaken

na 1 telefoon gesprek heel goed alles opgelost

Perfect.

Behulpzaam, duidelijk, direct en respectvol.

Super goede service

Contact gehad met klanten service en goed geholpen door vriendelijke personen echt top

Zeer snelle levering, goed verzorgd. TOP!!!!

Snel en prima

Juiste artikel met advies van de chat besteld. Snel geleverd.

prima en snel geregeld

inderdaad vandaag besteld en morgen in huis dus prima en snel geregeld.

Probleem opgelost

Donderdag rond etenstijd breekt er iets af in het scharnier van mijn inbouw koelkast. Deur sluit absoluut niet meer. Koelkast is 11 jaar oud. Zag mezelf al genoodzaakt een nieuwe aan te schaffen. Toch de site van PartsNL bezocht ( had daar ooit eerder een onderdeel gevonden en gekocht) en laten ze het betreffende scharnier nou hebben. Knap vind ik dat. Direct besteld en op vrijdagmiddag al afgeleverd. Nog geen 24 uur later heb ik mijn koelkast kunnen repareren. Deur functioneert weer als nieuw. Deze site staat in mijn favorieten.

Zeer correct

Snelle levering Beste prijs Duidelijke uitleg op site

Slecht

DHL is een slechte koetiersdienst. Dit Is inmiddels de 3e slechte ervaring met DHL.

Voor mijn gezocht artikel een goede en gemakkelijke site

Ik vond het een goede en makkelijke site, mijn artikel was snel gevonden , goede prijs en snel en goed geleverd.

Prima, snelle verzending

Uitstekend!

Snel en secuur

Het zoeken van een specifiek onderdeel is van een moeilijke zaak. Mbv de website van Parts.nl is het een fluitje van een cent. En de volgende is het bestelde in huis. Waarom geen 10? Via de web kon ik het onderdeel niet vinden. Maar een email werd direct beantwoord en een bestelling genoteerd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE