Uitstekende klantenservice.

Beschadigd onderdeel ontvangen en de volgende dag al een nieuwe ontvangen, klasse!

Vertrouwd bedrijf *****

Origineel onderdeel niet los te koop maar bij dit bedrijf wel. 100 punten en snelle levering

Snelle service , s'avonds artikel besteld volgende dag al in huis , echt fijn

Geweldig product past perfect

Gemakkelijk op te zoeken welk onderdeel je nodig hebt en snelle service

Op tijd geleverd. Goede prijs

Goede site. Goede prijs

Goed product, snelle levering.

Zie bovenstaande.

niet nodig

Duidelijk

Perfecte service!!!

Na opgave van het typenummer werd aangegeven dat het onderdeel voor het betreffende apparaat geschikt is. Vandaag besteld, morgen in huis. Kan niet beter.

Voor het eerst wat bestel bij deze site

Ik heb een pakketten besteld die zou er maandag wezen,het is nu zaterdag, ik heb nog steeds niks binnen via DHL,ben de buurt afgeweest die hebben ook niks ontvangen,ook geen briefje in de bus gehad van hoe en waar ik het kan halen,ik heb DHL gebeld maar daar kom ik niet tussen erg slecht van DHL. M.v.g Peter Glas. Maar DHL zecht dat het wel geleverd is?

Supersnelle levering

Nadat de bestelling was geplaatst jonden wij twee dagen daarna het onderdeel ophalen in de winkel.

Zeer snelle levering

Goede website met serienummers van onderdelen en checks of het onderdeel geschikt voor betreffende apparaat is

Tevreden

Hallo Helemaal tevreden goed in gepakt Groetjes Sandra

Uit voorraad en daardoor snel geleverd.

Slot van onze Hotpoint vaatwasser was defect. Op de website exact dezelfde gevonden, besteld op zondagavond laat en dinsdag werkte de vaatwasser alweer!

Zo moeten er meer zijn!

Super shop! Zeer vakkundig geholpen met m’n vragen Ook vriendelijk! Snel geleverd en alles werkt weer. Ga vooral zo door!

heel blij

perfect

Prima en snel

Prima en snel

Makkelijk en snel

Uitgebreide collectie onderdelen verkrijgbaar en snelle levering

Overzichtelijke site -webwinkel En snelle levering

Kort en goed telefonisch advies met zeer snelle goede levering daarna. Top

Onderdeel te duur/ levering snel

Heb plastic draaiknop (enkel het spuitgietdeel) voor een inbouwoven besteld ter vervanging. Deze bleek incl verzendkosten meer dan €30 te kosten. Maakkosten van de knop zelf zal nog geen €1 zijn. Dan is een marge van €29 overdreven hoog. Levering was snel en ok.

Prima ervaring

Snel bestellen en prima bezorging

Overzichtelijke website, makkelijk besteld en snel geleverdel

Gewoon handig

TOP

Bijzonder snel en accuraat, dank voor de service

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE