Makkelijk de juiste onderdelen voor de vaatwasser

Goede ervaring; makkelijke en functionele site met groot aanbod van onderdelen. Aantal onderdelen besteld voor de vaatwasser. Werden snel geleverd en pasten perfect.

Snel en voordelig uit voorraad

Goede prijs voor originele onderdelen. Snel verstuurt uit voorraad.

Goed product, en snel bezorgt

Ik ben superblij met me aankoop, en de snelheid is top. Ik zal zeker weer hier shoppen. THNX

Originele onderdelen tegen concurrende prijzen

Goed, niet duur en snelle levering!

Tot nu toe is de plaat voor mijn gril perfect de kwaliteit is toch beter dan de gril platen die nieuw bij de gril geleverd zijn komt van mediamarkt en zijn reeds hersteld

Helaas had ik het verkeerde artikel besteld. Deze retour gezonden en binnen 4 dagen al het geld weer op mijn rekening. Inclusief verzendkosten!!

Gewoon goed!

Onderdeel wat ik nodig had was de volgende dag al in huis, super!

Geweldige service

Vorig jaar had ik een nieuwe koelkastverlichting voor de caravan gekocht bij PartsNl. Deze ging echter binnen een jaar weer stuk. Gebeld met PartsNl. De volgende dag werd ik terug gebeld. Er werd direct een nieuwe opgestuurd. De defecte hoefde niet opgestuurd te worden, Wat een geweldige service van PartsNl.

Bestelling prima verzorgd

Direct bij het bestellen stond een levertijd, dat was voor mij geen probleem, het product is prima en op tijd geleverd.

Super goed

Voor mijn Dolci coste een rubber gekocht snel geleverd en afgeleverd in winkel goed personeel in de winkel weten veel en kan altijd omruilen als het niet de goede type is

Veel producten voor een goede prijs

Levering snel en goed

Duidelijk en snelle levering

Duidelijk en snelle levering

Mooi op tijd geleverd

Eerste keer besteld en product werd volgens afspraak geleverd.

Correct en snel

Goede en snelle levering. Alleen nooit meer dhl als het aan mij ligt. Weekend over in het servicepunt moeten halen op maandag, terwijl hij zaterdag zan da deur was.

Uitstekend!

Ik twijfelde over het juiste type onderdeel omdat ik op de site niet mijn model oven terugvond. Via de mail ben ik uitstekend geholpen en heb ik een originele thermostaat als vervanging van de defecte kunnen kopen.

Duiidelijke omschrijving, goede prijs, snelle levering in de winkel

Prijs en levertijd waren heel goed. Mijn Nespresso apparaat werkt weer perfect!

Super goed

Mijn wasmachinedeur ging niet meer open en gelukkig kon ik het onderdeel dat nodig was hier kopen voor een prima prijs. De volgende dag al in huis en ik kon weer wassen.

Super service, snelle verzending

Prima geholpen bij de keuze ik moest maken. De volgende dag al in huis!! Super service!!

Snelle service, goed product, sterke prijs

Snel geleverd, eerlijke prijs, goed product

tevreden

pakketje correct geleverd op de genoemde datum

Snel geregeld

Heel blij met de manier van zoeken naar het juiste onderdeel. Het was duidelijk, de goedkoopste en snel geregeld. Top!

Snel en goed

Prettige site, goed vindbare onderdelen bij typenummers. Snel geleverd.

Onverstelbaar snel geleverd

Onverstelbaar snel geleverd

Prima en betrouwbare website

Ruime keuze in originele artikelen, snelle menu's, redelijke prijzen en makkelijk te bestellen. Eenmaal besteld: korte levertijd, goed verpakt en bezorgd zoals afgesproken en beloofd.

top

Ik heb het juiste onderdeel gekregen in een supersnel tempo. Mijn pakje was er al de volgende dag !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE