Zeer makkelijk

Ik moest nieuwe lagers hebben voor mijn wasmachine maar wist niet welke ik moest hebben. Op de site van Parts moest ik de type wasmachine in zetten en zo kreeg ik de juiste onderdelen zeer makkelijk om de juiste onderdelen te krijgen.

Een perfect bedrijf die doet wat het zegt.

Dit is mij eerste ervaring en ik zal zeker als er een apparaat die haperingen vertoont bij dit bedrijf kijken of dit via hun opgelost kan worden. Ik heb deze keer geen raad van hun hoeven te gebruiken ,maar dit is bij hun ook te bevragen over het hoe en wat van een onderdeel. Daarom raad ik dit bedrijf aan. Met vriendelijke groet, Jan Vast

Je krijgt wat je besteld

Snel het juiste artikel thuis bezorgd krijgen. Top toch.

Klopt wat aangeboden is

Artikel goed te vinden en vlot geleverd zoals beloofd

Had artikel nummer gekregen van Novy. Snelle levering.

Geweldig bedrijf

Het lukte hen binnen no time een onderdeel te leveren voor mijn koelvriescombinatie uit het jaar 2002. Goed gedaan! Ik weet nu waar ik terecht kan bij een volgende gelegenheid. Voor altijd PartsNL

Juiste onderdeel supersnel

Onderdeel nodig voor Kitchenaid keukenmachine. Perfect geregeld, 's middags besteld volgende morgen in huis!

Duidelijk, vriendelijk en snel

Prettige dame die mij snel kon vertellen wat ik aan onderdelen nodig had. Stuurde vervolgens nodige informatie op.

Snel geleverd!

Erg fijn dat het product de volgende dag al was geleverd. En fijn dar ze dit onderdeel hadden!

Zeer goede service

Besteld onderdeel snel ontvangen.

Bestelde onderdeel past en doet het zoals verwacht

Duidelijke instructies en origineel onderdeel top

Snelle levering, goed product

Na besteld te hebben kwam het waterreservoir voor onze koffiemachine binnen 2 dagen. Top!

Snel en goed

Nadat de bestelling geplaatst was werd er snel gehandeld. Al snel hadden we onze bestelling binnen. Mochten er mensen zijn die naar onderdelen zoeken, raad ik ze aan naar jullie site te gaan.

Zelf een dag na levering nog telefonisch contact met medewerker over een besteld onderdeel en vertelde precies wat ik kon verwachte

Snel en eenvoudig de juiste vaatwasser onderdelen gevonden. Werkte prima, en gegarandeerd dat ze deden passen. Super snel geleverd, gewoon perfect!

Snelle levering, product voldoet, hoge verzendkosten.

Product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen en is redelijk geprijsd. De verzendkosten € 5.95 vind ik aan de hoge kant voor 2 opzetkammetjes van 20 gram. Bovendien waren de kammetjes slechts in een plasticzakje verpakt zonder extra materiaal in de verzenddoos. De doos was aan de zijkant voor een deel opengescheurd ( foei DHL) , waardoor ik vreesde dat ik alleen een lege doos opgestuurd had gekregen. Gelukkig was het product wel aanwezig en onbeschadigd. Graag beter verpakkingsmateriaal en zulke lichte en kleine producten als brievenbuspakje verzenden zou beter zijn en goedkoper zijn. Mvg, Peter de Lange

Snelle adequate levering, acceptabele prijs

Zoals het hoort, prima levering

Razend snelle TOP-service !!

Binnen een dag geleverd en bij eventuele retour binnen een paar dagen terug gestort , TOP-service !!

Keurig volgens afspraak geleverd

Uitstekende service en goed via de mail op de hoogte gehouden en volgens afspraak geleverd

Snelle en correcte levering

snel , adaequaat ,correct

Prima service en snel geleverd,chapeau

Goed geholpen

Niets op aan te merken.

Alles netjes op tijd geleverd en zoals omschreven.

Duidelijke site, snelle levering.

Zelfs snelle support met chatbox

Supersnel geleverd.

Zeer groot assortiment.