Net contact en snelle levering. Aanrader

Levering naar volle tevredenheid

Gisteravond besteld en deze ochtend geleverd :)

Hele snelle service, ik bestel vaak via internet maar dit was de snelste levering ever! De wieltjes voor het rek van onze vaatwasser paste perfect, dus blij dat we geen nieuwe vaatwasser hoefden te kopen. Top

Snel gevonden, snel ontvangen

Heel gemakkelijk het juiste product gevonden en zoals beloofd goed en snel thuisbezorgd :-)).

Alweer prima geregeld!!

Afhandeling is steeds keurig!

Snel en goed.

Zeer veel keuze uit diverse onderdelen, overzichtelijk en snel geleverd.

goed, past en voordelig

ik heb voor mijn rowenta een nieuwe filter en een nieuwe turbo borstel voor op de bank besteld. de borstel kwam binnen en past perfect. kan ik eindelijk weer alle haren van de bank stofzuigen. de filter was niet op voorraad en daar zit ik nog op de wachten.

Zeer snelle reactie na de vraag of ik het juiste product had, en vervolgens de volgende dag al geleverd. Prima dus

UITSTEKEND !!!!

Goed (telefonisch) bereikbaar en snel, vriendelijk én deskundig advies gekregen. Bestelling de volgende dag in huis en reparatie kunnen voltooien. Kortom, een meer dan tevreden klant.

Deskundigheid, kennis en snelheid van levering

Ik heb meerdere bestellingen gedaan en altijd tevreden

Mijn bestelde onderdelen pasten niet. Deze heb ik meteen terug gestuurd en ik kreeg binnen een week mijn geld terug. Erg professioneel en vlotte reactie vanuit PartsNL. Ik zal als ik een ander onderdeel nodig hebben, dit zeker weer bestellen bij PartsNL.

Juiste artikel en snel bezorgd.

????????????????????

Super snel huis

Besteld en volgende dag in huis. Wel zo prettig.

Super snelle service.

Besteld,dag erna binnen.

Prettig en stipt.

Kan niet beter!

Goed en snel

Juiste hulp en snelle levering

Fijne snelle hulp via het contactformulier. Hierdoor het juiste onderdeel voor mijn koelkast kunnen vinden. Ook het personeel in de winkel is erg vriendelijk.

Juiste product snelle levering

Super snel geregeld

Perfecte service

De levering was op de gevraagde dag en het vervangstuk voor de stofzuiger paste perfect

Reserveonderdeel was makkelijk te vinden en werd snel geleverd.

100% tevreden!

Product en levering geheel vlgns afspraak verwerkt.Kom regelmatig voor diverse producten bij het afhaal adres.

Zeer goed geholpen in mijn zoektocht naar de juiste onderdelen. Goede klantenservice.

De dame uit de chat heeft mij uitstekend geholpen het juiste onderdeel. Er sting geen foto op de site. Foto van het kapotte onderdeel gedeeld. Juiste onderdeel aangedragen. Super.

Snelle correcte levering

Binnen 24 uur (op zaterdag) snel en correct geleverd. Goede communicatie betreffende volgen levering.

Perfecte knoppen

Al jaren op zoek naar nieuwe bedieningsknoppen voor elektrische kookplaat van meer dan 25 jaar oud. En deze passen. Heel blij mee!

Snel bezorgd en goed verpakt

Aanrader

Geweldig !!!

Snel via de website te vinden; bestellen gaat probleemloos en zeer snelle levering via de dichtsbijzijnde Partswinkel in Velp.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE