Superblij PartsNl ontmoet te hebben...:-)

Wat een ontdekking :-) Nu het gelukt is om Beko te helpen, eens kijken of we Miele niet kunnen opereren :-)

Prachtige ervaring

Zeer snelle reactie omtrent mijn vraag of het mijn gevraagde product het passende was en on voorraad zou zijn. Zo zou het overal moeten zijn.

Snelle levering, goed product.

's Avonds had ik de afvoerpomp voor de droger besteld en de volgende ochtend was deze al in huis. Binnen een kwartier geïnstalleerd en werkt perfect!

Uitstekende snelle levering

Makkelijk producten zoeken en selecteren. Daarnaast snelle levering.

Fijn, dat ik van een 6 jaar oud apparaat nog een onderdeel bij PartsNL kon bestellen

Prima service. Snelle reactie op mijn vraag. Top!! Ga zo door.

Supersnelle verzending van juiste onderdeel

De ochtend dat we terugkwamen van vakantie viel de flessenbak van onze koelkast kapot. Superonhandig. Via part.nl snel het juiste type opgezocht en een nieuwe besteld. Hij was er de volgende dag al. Topservice! Eenvoudig om het juiste onderdeel te vinden aan de hand van het typenummer.

uitstekend

makkelijk zoeken op de website. snelle levering.

Goed, snel en duidelijk

Duidelijke site, snelle levering

Correcte en snelle levering

Levering binnen de 24 uur, alles zeer goed verpakt.

Toegezegde snelle levering waargemaakt

Zelfde dag verzonden, volgende dag afgeleverd. Zinvolle want accurate track en tracé info (niet Post NL).

Betrouwbaar

Eerder bij andere zaak een glasplaat voor magnetron besteld, maar kwam niet ondanks anders aangegeven jn de orderbevestiging. Bij partsNL ging alles zoals het hoorde. En gewoon volgens afspraak geleverd. Dank!

Snel levering

Snel levering en goede verpakking

Snelle verkoop, snelle levering mits voorradig en zeer goede aftersales.

Kundige mensen ook als er iets fout gaat zeer goede professionele accurate services.

Prima communicatie en afhandeling.

Servicegericht, correcte en snelle reactie en advies medewerker. Snelle verzending en goed verpakt.

Snelle service.

O-ring voor de.koffiezetgroep was duidelijk omschreven qua dikte en diameter. Prima en als verwacht. Belangrijker, 's avonds besteld en 's morgens in huis. Goede eerste ervaring.

geweldige snelle service

Na het plaatsen van de bestelling werd goed gecommuniceerd over de gang van zaken. Het juiste product is prima afgeleverd in de winkel in Nijmegen.

helaas niet optimaal

L.S., Op de web side staat info hoe een afzuigkap motor met vijf draden kan de en monteren. Bestel er een ,ontvang er een met vier draden, helaas wij hebben die niet meer. dat is lekker! Met vriendelijke groet, Hans van der Poort. +31610290135

Wat een service!

Het onderdeel wat ik voor mijn gasfornuis nodig had stond niet op de website en was nergens op internet te vinden. Na een zoektocht van dagen heb ik partsNL gebeld en gevraagd of ze mij hiermee konden helpen. De vriendelijke dame aan de telefoon wist vrijwel meteen wat ik bedoelde en nodig had en vertelde het te kunnen bestellen. Ze stuurde mij via de mail voor de zekerheid een afbeelding van het onderdeel en wat het zou gaan kosten. Ik ben heel blij dat ze mij hebben kunnen helpen!

Past precies

Water reservoir van nespresso apparaat op vakantie laten liggen. Nieuwe reservoir lag thuis al op ons te wachten en past precies. Top, nu hoef ik niet een nieuw nespresso apparaat te kopen. Verzendkosten zijn wel hoog voor zoiets kleins

Mooie tool voor veelzijdig gebruik

Mooie aanvulling op een Karcher alleszuiger, waarmee je hem nog veelzijdiger maakt

Makkelijk opgezocht en snel geleverd

Duidelijke site. Typenummer van mijn roterende Krulborstel ingegeven en kwam bij de juiste opzetborstel uit. In de avond besteld en dd volgende dag geleverd

Prima zaak

Prima zaak. De bestelling duurde wat langer dan van verwacht, maar dat mocht de pret niet drukken

Een aanrader!

Voor het eerst "zaken gedaan" met PartsNl. Aanvankelijk een foutief artikel besteld wat binnen 24 uur werd geleverd. Gelijk geretourneerd en het juiste besteld. Ook weer binnen een dag bezorgd. Ik kreeg meteen een ontvangstbevestiging van het retourartikel én mijn aankoopbedrag én verzendkosten terug. Helemaal top. Zo hoort het!

origineel onderdeel, snel geleverd

Prima service, snel geleverd en de originele melkkan van Melitta.

Al vaker besteld top levering gehad

Al vaker iets besteld bij PARTS.NL gaat altijd goed in 1x. Goede hulp op de achtergrond bij het maken van de juiste bestelling om fouten te voorkomen. Net al deze keer een paar onderdelen voor een koelkast in 1x goed.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE