Prima website, tot in de details.

Helemaal goed.

Onderdeel makkelijk te vinden en te bestellen, in het weekeinde besteld maandag al geleverd.

Zondag besteld en maandag al in huis Top

Zeer snelle en correcte sevice

Zeer snelle en correcte service

Goed en snel bezorgd

Snelle actie na teruglevering

We hadden het verkeerde artikel besteld en hebben dat teruggestuurd volgens de duidelijke instructie op de site. Binnen een zeer korte tijd hadden we een bericht van (retour-)ontvangst en het geld teruggestort gekregen.

Op de website snel het juiste onderdeel gevonden, besteld en de volgende dag in huis, super!

Snel

Op zondag besteld, op maandag ontvangen. Top!

Snelle levering,producten goed en netjes verpakt. Ik moest 1 product retour sturen ,dit is was duidelijk aangegeven hoe en wat en binnen 2 dagen had ik mijn geld terug dat was top.

Makkelijk de juiste keuze voor het juiste product

Via de website kon ik makkelijk het product dat ik wilde vinden. Omdat er duidelijke foto's staan wist ik zeker dat ik het complete product bestelde. Bij het product stonden alle apparaten benoemd waarvoor het te gebruiken is. De mails na mijn bestelling waren duidelijk (inclusief contactgegevens en openingstijden van de winkel) en de medewerker in de winkel was vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker eerst kijken of Parts.nl het door mij gewenste onderdeel heeft.

Super aan te bevelen voor uw onderdelen

Uitstekende koopervaring: hoewel ik per ongeluk verkeerd artikel had besteld, toch teruggenomen en gehele bedrag terugbetaald. Daarna supersnel het goede artikel toegezonden. Zal zeker meer bij deze zaak bestellen indien nodig.

Zeer uitgebreide sortering van onderdelen van heel veel merken. Makkelijke zoekfunctie. Snelle levering.

Originele onderdelen en snel geleverd

Originele onderdelen en snel geleverd. Niets op aan te merken.

Snel en accuraat

Snelle levering en het juiste product.

Makkelijk om het product te vinden en een snelle levering. Top ben blij mee, originele onderdelen.

Onderdeel voor koelkast besteld. Bleek kapot te zijn. E-mail en foto gestuurd en direct werd nieuwe onderdeel opgestuurd.

door het repareren van de stofzuiger bespaar ik mij de aanschaf van een nieuwe

door het repareren van de stofzuiger bespaar ik mij de aanschaf van een nieuwe top geregeld

Erg snelle levering en het juiste product top

Makkelijk om het product te vinden en een zeer snelle levering. Top ik ben blij met jullie

Correct afgehandeld

Vlot en correct afgewerkt

Snel en correct

Goede ervaring mee.

Veel onderdelen op voorraad

Altijd nog geholpen!

Onderdeeltje van de vaatwasser binnen 24 uur in huis!

Original and alternative Spare parts

Great selection of spare parts by both the original manufacturer and good quality aftermarket manufacturers. Great communication in case of delays or to suggest other parts to help save costs. Quick dispatch and good packaging! PartsNL is my go-to store for spare parts! Highly recommended!

Dowen wat ze beloven

Goede ondersteuning en na bestellen snel geleverd via filiaal Schalkhaar.

gewoon goed en betrouwbaar

ik had een onderdeel voor mijn hogedrukspuit besteld. Binnen 2 dagen binnen. Onderdeel was ook precies welke ik nodig was, geen onduidelijkheden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE