Uitermate snelle behandeling bestelling en snel bezorgd.

Voor het eerst besteld en zeer tevreden hoe het allemaal verlopen is vanaf bestelling tot en met bezorging.

zeer tevreden, goede verzorging qua verpakking

Helaas was de bezorging een dag later, kan gebeuren, het was voor mij geen haastklus.

Heel vlotjes alles verlopen

De bestelling goed verpakt, echt snel in huis .vandaag kopen morgen in huis,dat klopt ,prima gedaan .

Super snelle levering.

Super snelle levering voor wat ik besteld heb.

Alles werkt prima

De website biedt prima zoekmogelijkheden om onderdelen te vinden. Ook handig dat je kunt checken of het gevonden artikel past bij/op het type dat je hebt. Ook bestelling/betaling/bezorging verliep prima

super

goede website, betrouwbaar, professioneel advies. Volgende dag al in huis klopt zeker. uitgebreid assortiment. Zeker aan te bevelen.

Snel en makkelijk

Korte levertijd, prima prijs en veel afhaalpunten in de buurt

Prima verpakt goede verzending

Voorfront was goed verpakt paste ook perfect voor onze vrieskast.

Prima product

Snel besteld en bezorgd. Het juiste artikel.

Goede service en snelle levering

Altijd goed en snel !!

Makkelijk vinden van het onderdeel en een snelle levering

Een goede website waar alles goed te vinden is en een waar ook een goed advies te krijgen is

Netjes alles volgens afsporaak

Het hele proces verliep soepel; vanaf het bestellen tot en met het afleveren van het pakketje

Telefonisch goed hulp geboden en probleem vervolgens opgelost.

Hartstikke goed

Mijn ervaring is hartstikke goed een zeer snelle levering.

Positief maar...

De service was goed en het artikel snel geleverd. Helaas de 1e keer het verkeerde artikel. Jammer dat ik dan zelf de retour kosten moet betalen!. De 1e keer had ik volgens mij de juiste gegevens in tekst aangeleverd. Na de foute levering middels een fotovan het type koelkast. Ik ben dan ook van mening dat de " fout" een menselijke factor is die kan gebeuren. Dat is dan ook het enige minpuntje. Verder keurig geholpen.

lekker vlot

Prima website en scherpe prijs

Op tijd geleverd en voldoet aan verwachting

Prima leverancier voor onderdelen

Het bestellen via de website verlieo gemakkelijk omdat je op type nummer de onderdelen kunt zoeken, dan weet je zeker dat je de juiste onderen aankoopt. Het bestelproces is eenvoudig en de levering zeer snel

Snel het juiste product

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Groot aanbod van onderdelen en wel een hele snelle levering

Voor onze 13 jaar oude vriezer en koelkast waren een aantal onderdelen kapot (vrieslade, steuntjes voor deurplankjes) waardoor de ruimte in de koelkast en vriezer niet meer optimaal benut werd. Na handig en snel zoeken op de website van PartsNL (heel eenvoudig met een serienummer die te vinden is op de sticker in de koelkast/vriezer) bleken deze onderdelen geleverd te worden door PartsNL. Volgens afspraak is alles de volgende werkdag geleverd. En we kunnen nu tegen geringe investering alle onderdelen van de koelkast/vriezer weer gebruiken.

Gewoon goed gegaan.

Bestellen - bevestiging - afleveren en dit alles binnen een dag of 2.

Snel en correct geleverd.

Zoals de titel meld zijn de belangrijkste zaken voldaan. Reeds meerdere artikelen gekocht. Een aanrader.

vlugge levering

top levering en op tijd geleverd zoals belooft. het juiste product en past perfect. top site.

snel en betrouwbaar

goede informatie over het tijdstip van leveren door DHL.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE