Uitstekende en snelle service

Op een donderdag de glasplaat in de deur van onze inbouw Liebherr koelkast in duigen. Op internet PartsNL gevonden. Offerte opgevraagd en dezelfde dag nog een offerte ontvangen. Opdracht verzonden op dezelfde dag en de volgende dag werd de glasplaat thuis afgeleverd. Paste precies. Hulde !!

Super snelle levering

Mijn bestelling super vlug ontvangen dank je wel voof de goede service een aanrader deze site voor onderdelen.

Saeco

De meest gebruikte machine in huis. Saeco pico baristo ging weer stuk voor de derde keer in 10 jaar. Onderdeel (water niveau sensor) kon ik op de site niet vinden. Dus fijn ik bellen. De service desk kon het ook niet zo goed vinden. Hij zou het opzoeken en een mail offerte sturen. Dat was in een uur gefixt. Dat ging zo soepel dat ik blind op bestellen gedrukt heb. Het onderdeel was binnen 24 uur binnen. Ik kreeg niet eens de tijd om mij te irriteren aan de uit elkaar liggende machine. Blijkt ten slotte,ook nog het juiste onderdeel!!! Ik zou niet weten wat hier nog beter zou kunnen. Reeds diverse keren onderdelen besteld. De volgende stap is dan aan het onderdeel denken twee uur wachten en het onderdeel is er. Of de machine repareerde zich zelf. Top geregeld mijn dank is groot

Geweldige service, door vriendelijke medewerkers.

Op zoek naar nieuwe onderdelen voor mijn airfryer had ik een prima chat-gesprek met, bleek achteraf, een medewerker van het magazijn van parts.nl Ik kreeg keurig alle artikelnummers door van de benodigde onderdelen, en met die nummers kon ik bij een filiaal bij mij in de buurt bestellen, telefonisch. Fluitje van een cent. En de volgende dag kon ik de bestelling ophalen; Ik werd met een glimlach begroet. Oké, het was allemaal prijzig, maar daar kon parts.nl niets aan doen. Ik kwam de onderdelen nergens goedkoper tegen.

Snelle en correcte service

Heel fijne website. Makkelijk in te vullen. Snel besteld en snelle levering. Goede kwaliteit. Super tevreden.

Stuur een foto en zij weten het juiste onderdeel, SUPER

Ik kon een onderdeel niet vinden. Heb een foto gestuurd met serienummer van de koelkast, zeer snel antwoord met een link naar het juiste onderdeel. Gelijk via deze link besteld en volgende dag al in huis. Hoe gemakkelijk kunnen ze het voor je maken, wat een service. PartsNL bedankt daarvoor

materiaal was goed

Alleen ben ik niet tevreden dat DHL het niet bij mij bezorgd ik was thuis en heeft niet aangebeld Dat is een slechte zaak er zijn al meer klachten geweest over DHL

Snelle levering, netjes verpakt. Omschrijving artikel klopt. Konden iets leveren dat nergens meer te verkrijgen was.

Pistool handgreep stofzuiger. Product zoals omschreven. Snelle levering,en ruime keuze op de site

Altijd snelle levering

Zeer goed.

Ik had een verkeerd artikel bestel. Naast een snelle levering van het verkeerde artikel kreeg ik ook nog erg snel mijn geld terug. Goede service

Perfect geholpen met de juiste onderdelen.

Prima geleverd en op tijd

Juiste product, goed verpakt en op tijd geleverd.

VERY Fast delivery!!

I was completely shocked to get my replacement charger the next day from ordering! Unbelievably fast! Great service!! Thanks!! Steve

Duidelijk en goed

Duidelijke site snelle levering en goede pasvorm van bestelde onderdeel

Uitstekend bedrijf

Duidelijke website, veel keuze, voordelige prijzen snelle levering en een zeer vriendelijke klantenservice.

Adequate klantenservicemedewerker

Goede product ontvangen alleen lange levertje door dhl. Werd door party’s Nl prima opgelost

Super geregeld

Onderdelen besteld en de andere dag geleverd. Bleek dat ik niet het goede onderdeel had besteld. Retouraanvraag gedaan en onderdeel teruggestuurd en had binnen 3 dagen het geld terug. Complimenten !!!

klasse!

Goede omschrijving op de site

Alles goed en snel geleverd en niet duur

Had het niet zo snel verwacht. Zeer tevreden.

Perfect zaken gedaan.

Het bestelde onderdeel is keurig verpakt geleverd volgens afspraak. Prijs dik in orde.

Goed en snel

Snel en goed

Snel simpel en correct

Verassend snel een goed product. Binnen een dag geleverd.

Zal er zeker nog bestellen

Heel vlugge levering

15 Weegschaalstraat