Super gemakkelijk

Onderdeel was heel namelijk te vinden en ook snel geleverd, top hoor. Volgende onderdeel wordt straks ook weer hier besteld.

Onderdeel voor scheerapparaat direct nodig en ik kreeg het binnen 24 uur.

Snel iets nodig, snel geleverd.

Lage prijzen vlotte levering en normale bezorgkosten

De keuze op Parts.nl is vooral gekomen doordat ze lage prijzen hanteren voor hun artikelen. De bezorgkosten waren de kosten bij de transporteurs (PostNl en DHL). Dus niet zoals bij anderen hoge bezorgkosten Bezorging binne 1 werkdag beloven ze. Tot mijn grote verwondering en verbazing had ik het bestelde artikel de volgende werkdag in huis. Zoals ze, dat noemen. Wij zijn rondom tevreden gelukkig. Onze complimenten

Bestellen ging goed en het werd snel verzonden.

In 1 woord: Top

Besteld en de volgende dag geleverd :-)

snel perfect het juiste artikel in een mum van tijd besteld verstuurd ontvangen

Ik heb een Whirlpool vriezer met 3 grote laden en een kleinere onder 2 grote laden waren in de loop van de tijd flink beschadigd via de website de goede la besteld de ene dag besteld de volgende dag in huis op het afgesproken moment afgelopen zaterdag de andere besteld maandag in huis nu weer een hele vriezer vervangende onderdelen zijn niet goedkoop maar wel de moeite waard om te vervangen

duidelijke foto's, goede product omschrijving

de juiste glasplaat gevonden voor mijn Amerikaanse koelkast

Goede service en snelle levering.

Het onderdeel dat besteld was werd correct geleverd, echter het was niet het onderdeel dat noodzakelijk was. Dit was ook niet te vinden op de website van de fabrikant. Na retourzending binnen enkele dagen het betaalde bedrag terugontvangen.

PartsNL is klantgericht en klantvriendelijk

Bij een volgende bestelling doen ze zeker weer mee.

juist onderdeel en alles loopt volgens plan

positief

Voldoet volledig aan mijn wensen

Super snel, prima gedaan

Ik heb heel even via de chat functie overlegd, daarna besteld. Snel geregeld, snel geleverd.

Prima verzorgd

Snel geregeld en het juiste product

Goed op alle punten

een goede afhandeling.

Prima geholpen

De knop van het waterfilter was afgebroken. Ik heb op Parts via de website gezocht en ze hadden een knop. Via de chat gevraagd ofvdeze op mijn koelkast paste en de mevrouw had dat al nagekeken. Prima dank u wel

zeer tevreden

Ben zeer tevreden van jullie service thermostaat ijskast is snel thuis geleverd. Heb deze direct kunnen plaatsen en probleem opgelost werkt terug. Bedankt

super

Daar ik onzeker was over het juiste onderdeel werd ik via een schets en de bijhorende bestelling uitstekend geholpen ,waarvoor superveel dank.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en de onderdelen zijn passend op de machine . Echt top

Snel en betaalbaar

Snelle levering & grote keuze uit onderdelen, dit is mijn "Go-to" shop voor als er een defect is!

Besteld, snel in huis

Mijn aircoslang was uitgedroogd en ging daardoor scheuren, op PartsNL een goede vervanger uitgezocht. Deze was na een dag al binnen, en paste precies. Nu kan m’n airco weer lekker aan, wel fijn met deze warme dagen.

meteen het goede onderdeel!

juiste product omschrijving !

snelle verwerking aankoop en transport

duidelijke webwinkel met goede omschrijving product

Besteld en 2 dagen later binnen, precies wat ik nodig had. Alles klopte!

Super, goede omschrijving en beschrijving.

Goede beschrijving en snelle levering. Misschien korte handleiding bijvoegen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE