snele levering

ik was op zoek naar mica plaatjes voor mijn maneetron oven die heb ik bij julli gevonden was heel snel geleverd en ze pasten nog ook goede service

geweldig

via klantenservice mijn juiste onderdeel kunnen bestellen en het was zeer snel in huis

Na verkeerd artikel, het juiste (dubbel en gratis) ontvangen

In eerste instantie niet zo blij, want verkeerd artikel ontvangen. Na emailtje het juiste artikel alsnog ontvangen en de volgende dag nog een keer. Eind goed, al goed denk ik dan, maar er zit, naar mijn idee, wel een zwakheid in de verzendprocedure. Gelukkig geen vliegende haast, maar wel een aandachtspuntje. PS: de prijs is heel concurrerend, plusje daarvoor.

Uitstekend!

Van bestelling tot ontvangen van het product ging supersnel! Excellent service!

Levering snel

Helaas is de stofzuigermond voor het parket niet stevig het stuk waar de borstel zit vliegt er telkens uit

Zelfs al raakt het pakket zoek wordt dit snel en professioneel opgelost

Mijn ervaring is goed

Klantvriendelijk en een goede uitleg

Vlotte snelle levering

Onderdeel direct nodig 's avonds besteld volgende dag in huis

prima geregeld bestelling en afhaalpunt

Perfecte site en snelle levering!

Makkelijk zoeken naar het juiste onderdeel op de site en met de optie: is dit onderdeel geschikt voor mijn apparaat, nog eens extra zekerheid dat je het juiste onderdeel te pakken hebt! Niet duur en snelle, goed verpakte levering. Alleen maar lof! Als ik nog eens iets nodig heb, ga ik hier als eerste kijken en ik raad het aan bij anderen.

Goed geholpen en ook snel binnen! Bedankt !!

Originele Smeg diepvriesdeur kunnen bestellen voor schappelijke prijs Snelle reactie en verzend bevestiging. Helaas zelf slechte ervaring met vervoeder DHL gehad, maar had ook voor PostNL in het bestelproces kunnen kiezen

Mijn bestelling was incompleet maar na één telefoontje de volgende dag al opgelost echter de wijze waarin het artikel geleverd werd was nogal overdreven. Eén schroefje van 4cm verpakt in een doos van 10x20 het ontbrekende schroefje de volgende dag idem dito. Dit had ook in een enveloppe gekund met als voordeel lagere verzendkosten!

Snelle levering zoals afgesproken

Ik kon het benodigde onderdeel niet vinden. Door hulp van de chatfunctie was deze snel gevonden. Aanrader...!!!

Voortreffelijke service!

Ik heb regelmatig een bestelling geplaatst bij Parts.nl. Bij de laatste bestelling was een artikel defect. Na contact met de klantenservice is een nieuw exemplaar opgestuurd. Top!

Bought a glass for my blender, nothing arrived

I bought a glass for my blender in parts NL. The promise was that it should be delivered in two days. A week later after contacting them twice, they told me the delivery was returned to them, telling that my address was wrong (which was not true) and finally they are saying they will return the money but it has happened either. In the end, really bad experience and waiting for my money back.

• Would you recommend us? No

Fiets besteld en op aangegeven dag geleverd. Makkelijk te monteren en duidelijke handleiding. Ook ervoor al mail gekregen met deze informatie goeie service

Echt geweldig

Onderdelen voor mijn oude Miele wasmachine besteld. Goede kwaliteit en alles paste perfect.

Duidelijke en snelle afhandeling van de bestelling.

Duidelijke en snelle afhandeling van de bestelling.

Snelle levering!

Heel fijn dat ik extra opzetstukken kan kopen, zonder een nieuw apparaat te hoeven aanschaffen.

Via chat al heel snel het juiste artikel gevonden. Volgende dag al geleverd. Top service!

Snelle service bedankt echter belachelijke grote verpakking voor klein onderdeel.

Het onderdeel had makkelijk in een envelop gepast en per post verstuurd kunnen worden. In deze veranderende wereld lijkt het mij wel iets om rekening mee te gaan houden.

zeer goed en snel.

bestellen en snel binnen fijn.

Perfecte levering en snel

Majjelijk besteld en snel geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE