Via chat al heel snel het juiste artikel gevonden. Volgende dag al geleverd. Top service!

Snelle service bedankt echter belachelijke grote verpakking voor klein onderdeel.

Het onderdeel had makkelijk in een envelop gepast en per post verstuurd kunnen worden. In deze veranderende wereld lijkt het mij wel iets om rekening mee te gaan houden.

zeer goed en snel.

bestellen en snel binnen fijn.

Perfecte levering en snel

Majjelijk besteld en snel geleverd

Directe perfecte service!

Supersnelle levering en perfecte uitleg op de site zodat je direct het juiste onderdeel kan bestellen.

Onderdeel voorradig

Helaas door wijziging van producent afwijkende schroefdraad. Perfect geholpen en er wordt gezocht naar een passende oplossing.

Snelle, correcte reactie en supersnelle levering. Toppie!

Het onderdeel dat ik nodig had, is ruim 20 jaar oud. Stond niet bij de producten afgebeeld, maar na een korte duidelijke chat, het juiste onderdeel ontvangen. Ben er super blij mee.

Levering was heel snel

Bestelling en levering was vlot aanbeveling vind ik gerecht

website gaat goed

alleen was ik op zoek naar een siemens onderdeel, vond ik uiteindelijk bij Bosch Alleen heb het artikel nog niet ontvangen, DHL probleem??

Goede voorraad, precies wat ik nodig had als aanvulling bij mijn nieuwe oven en de volgende dag al in huis. Zorgvuldig verpakt. Ook al eens eerder een onderdeel voor mijn stofzuiger gevonden. Fijne webshop!

Heb nog niks ontvangen

Ik heb mijn product nog niet ontvangen dus kan ook geen oordeel geven.

Snelle goede levering

Goede en snelle service / levering!

Vlugge verzending en prijs kwaliteit alles zoals het hoort!

Daags na bestelling al ontvangen. Goed verpakt.

Snel en goed

Het juiste artikel wordt snel bezorgd.

Snel en goed

Bestellen en snel ontvangen

Duidelijke site snelle ontvangst.

Goed! Ga zo door.

Superrr

Het was een tropische dag, mijn boodschappen waren net binnen en er brak een glazen koelkastplaat. Dus stapelde ik alles in de koelkast waardoor er spullen kapot vielen. Balen. Echter, ik had al eens eerder koelkastplaten besteld, dus omdat het kon deze keer gelijk bij Part.nl wederom een Beko glasplaat besteld en … hoewel ik graag alles langzaam doe, voelde ik mij erg dankbaar dat de plaat binnen 24 uur geleverd werd. Ik heb dus niets dan lof!!! Harteluck ( nieuw woord) dank voor het feit dat parts.nl bestaat en dat ik mijn koelkast weer in kon richten. Ook fijn was dat er korting op de plaat was. @dankbaar iedere keer als ik de korlkastdeur open.

Prima gewerkt!

Via een WhatsApp gesprek wat info ingewonnen over welk onderdeel precies goed zou zijn voor mijn koelkast. Kreeg na advies direct een link toegestuurd welke ik kon aanklikken en meteen bestellen. Binnen 24uur mijn onderdeel in huis. Ze tevreden over Parts.nl

Het goede onderdeel, snel aan huis geleverd

Dat dus :)

Goed en snel geleverd

Origineel onderdeel van Delonghi voor een nette prijs in no time in huis!

snel bezorgd en netjes afgeleverd.

hulp bij zoeken naar juiste artikel was heel handig.

snelle en efficiënte hulp werd vis chat geboden. al mijn vragen werden vlot beantwoord.

Snel geleverd.

Wel een iets te duur

Zeer snelle levering

Ik zocht Gardena hulpstukken voor mijn waterslang en had deze snel gevonden bij Parts.nl

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE