Zeer snelle levering

Ik zocht Gardena hulpstukken voor mijn waterslang en had deze snel gevonden bij Parts.nl

Product deed aan de verwachting. Volgende dag in huis

Alles naar volle tevredenheid

Complimenten voor de assistentie van de servicedesk. Vriendelijk en accuraat. Bestelde onderdelen waren een uitkomst.

Snel en simpel

FF zoeken wat je wil hebben Maar dat ging vrij vlot Helemaal top

Supersnel en correct geleverd

Snelle en goede kwaliteit en levering

Snelle verzending

Duidelijke website en snelle verzending

Leveringen op tijd, geen problemen

Top product top geregeld

Kwam s’avonds thuis, was er een onderdeel van m’n Dyson kapot gegaan. Om 21:00 uur het defecte onderdeel gevonden bij PartsNL, gelijk besteld, en de volgende ochtend om 11:00 uur werd het onderdeel geleverd. Half uurtje later werkte de Dyson weer. Helemaal Top

Goede sneller service

Goede producten en snelle service. Netjes en duidelijk beschreven op de website.

service at its best

artikel opzoeken, bestellen, ontvangen. alles binnen 24h. beter hoeft niet.

Breed assortiment. Fantastische service

Een door mij verkeerd besteld product teruggestuurd en vrijwel direct mijn geld retour. Nieuwe product ook zeer snel ontvangen.

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijk en eenvoudig bestellen bij partsnl.

Topservice

Duidelijke site, bestelling onmiddellijk verzonden.

jammer dat bij een nieuwe schuurzool voor je schuurmachine de punt al beschadicgt is

na deze opmerking is het zeer goed opgepakt door de partnl en zijn er meteen nieuwe onderdelen verstuur dus blij dat er zo snel wat met je opmerking wordt gedaan jammer dat bij een nieuwe schuurzool voor je schuurmachine de punt al beschadigt is en dit het meest kwetsbare punt is van de hele schuur zool

super snel en het juiste onderdeel

Ik ben zeer tevreden. Op zondagmiddag besteld maandag al binnen. Het kan volgens mij niet sneller. Ook het onderdeel is van uitstekende kwaliteit. Met een woord "super" Een zeer tevreden klant.

Prima hulp gehad bij de bestelling!

Ik had een verkeerde bestelling ontvangen en ik ben daarna prima geholpen om het Deen en ander correct af te werken.

Prima geregeld.

Mijn onderdeel was goed te vinden, snel besteld en snel aangekomen. Bedankt.

Product na een week nog steeds niet binnen

Vorige week vrijdag hebben wij een product besteld. Het product zou maandag geleverd worden maar helaas, nu een week later nog steeds geen levering binnengekregen. Het product blijkt zonder aan te bieden weer teruggegaan te zijn naar het sorteercentrum en is daar opnieuw gesorteerd??? Een beoordeling geven over het product kunnen we dus nog niet, maar hoe het geregeld is met de vervoerder is zeer slecht!!! Nu zou ik het dus nog niet aanbevelen maar moet een keuze maken dus voor nu (door de vervoerder) een nee

Goede en snelle levering

Heb nieuwe filters besteld voor mijn Beko droger, de originele was gaar en versleten. Deze zijn 17 juli besteld en de volgende dag al binnen. Ben goed op de hoogte gesteld over mijn bestelling. Goede en snelle levering is top!

Makkelijk bestellen en goede communicatie tot het bestelde product bezorgd is.

We warende hele dag thuis maar pakket werd niet thuis bezorgd, zg. niet thuis? We konden een dag later afhalen bij afhaalpunt.

goed produkt snel geleverd

15 Weegschaalstraat