Snelle levering, prijs-kwaliteitverhouding is goed. Overzichtelijk website, accessoires zijn goed te vinden.

Snelle bezorging

Prima ervaring met PartsNL zeer snelle bezorging .

Alles perfect

SUPER SERVICE

Duidelijke website, opties en uitleg... Besteld om 11:00 uur en de volgende dag lag het al in de brievenbus. Super tevreden met het product en vooral de snelle levering maakt mij blij!

top bedrijf

Via de chat de juiste onderdelen gevonden voor mijn wasdroger. spullen snel geleverd.

Goed geen klachten

Zoals hier boven vermeld geen klachten en super snel geleverd

Supersnelle levering!

+ eenvoudig te bestellen + supersnelle levering + uitgebreid assortiment - vrij prijzig

Perfect!!!

Keurig op tijd en heel netjes verpakt. Aardige, correcte bezorger

Ik wilde iets bestellen wat niet voorradig was, werd op wachtlijst geplaatst en kreeg netjes bericht dat artikel op voorraad was. Bestelling gedaan en volgende dag in de bus.prima service.

Perfect, volgende dag is huis!

Bestelling geplaatst en de volgende dag goed verpakt in de brievenbus ontvangen. Perfect !!

Snel en betrouwbaar

Ik heb onlangs per ongeluk de stofzakhouder van mijn stofzuiger weggegooid. Heel internet heb ik afgezocht om dat bewuste onderdeel te vinden. PartsNL was het enige bedrijf waar ik dat kon vinden en het in voorraad had. Ik ga het morgen ophalen in de winkel waar het al heel snel na mijn bestelling was afgeleverd. Als ik weer eens een onderdeel nodig heb ga ik allereerst bij PartsNL kijken.

snelle levering van juiste artikel

snelle levering van juiste artikel, de stofzuigen van onze Philips stofzuiger.

PartsNL is een prima webshop

Goede communicatie, juiste levering, redelijke prijzen.

Goede ondersteuning bij het kiezen van het juiste onderdeel

Het juiste onderdeel voor mijn koelkast is geleverd en nog sneller dan in eerste instantie werd aangegeven. TOP!!

Retourneren niet conform aangegeven

Wil hele bestelling retourneren omdat het niet passende is, krijg dan via mail volgende melding: kosten voor eigen rekening omdat niet hele bestelling wordt geretourneerd....

geweldig

ben tevreden

Adviesaanvraag per mail leidt via een offerte naar een inkooporder met goede ontvangst.

Goed en snel advies. Prijs viel mee. Snelle levering. Onderdeel toegepast en de machine draait weer. Het ging hier om een aandrijfsnaar van een broodbakmachine.

Goede service.

Koffie app. Kapot.Parts had het onserdeel liggen voor een prikkie,verzendkosten waren duurder.Maar de volgende dag in huis en nu weer lekker genieten van mijn koffie!!!! PartsNL mijn dank is weer groot!!

Zelfs smeken hielp niet...

Ze hebben onwijs veel onderdelen en ook mijn gewenste wasmachine onderdeel (een licht van gewicht zijnde inlaatventiel) kon probleemloos besteld worden. Ik smeekte hen echter om het ZONDER luchtpakketjes in te pakken, zodat mijn luchtvracht kosten aanmerkelijk lager zouden uitvallen. Ik kreeg nul op het request, want er is sprake van een volledig geautomatiseerd systeem. Ik moet gewoon extra dokken voor teveel volume. Klantvriendelijk is ver te zoeken.

Helemaal goed

Overlegt via chat en deze heeft goed advies gegeven. Het werkt perfect Met vr gr

super

juiste onderdeel snel geleverd

Duidelijke website, goed te vinden en accuraat en snel geleverde onderdelen.

Duidelijke website, goed te vinden en accuraat en snel geleverde onderdelen.

Binnen 1 dag een onderdeel geleverd dat bij de fabrikant niet meer leverbaar was.

eenvoudig het typenummer opgegeven en direct het juiste onderdeel te pakken. Vervolgens een zeer snelle en correcte levering.

Goed geholpen

Ik zocht een onderdeel voor de staafmixer. Offerte gevraagd en het product gevonden. Is inmiddels besteld maar nog niet ontvangen er zit een lange levertijd op. Alleen vervelend dat je voor zo'n klein onderdeel, wat niet past, de volle mep verzendkosten voor het retour zenden betaald.

Vriendelijk en snel

Fijn dat het voordelig bij veel partsnl-punten bezorgd kan worden en zeer vriendelijke en adequate klantenservice. De prijs is ook scherp!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE