Besteld, betaald, goede informatievoorziening en snel geleverd

Besteld, betaald, goede informatievoorziening en snel geleverd

Snelle levering en goede communicatie.

Prima keuze

Onderdeel snel geleverd pas perfect. Prijs kwaliteit is top.

Website erg duidelijk.

De website was zo duidelijk, dat ik snel het gewenste onderdeel voor mijn afzuigkap kon vinden. Chatten, wat ook kon, was eigenlijk niet eens nodig.

Prima op tijd

Zie boven

Snel geregeld

Ik heb de onderdelen gemakkelijk gevonden op de overzichtelijke site. Makkelijk besteld en de volgende dag al in huis.

niets op aan te merken

TOP. Vroeger zakelijk, nu privé nog regelmatig onderdelen besteld. Net als vroeger nog altijd uitstekende service.

Duidelijke bestelwijze, prima levering

Vaatwasser snel en voordelig weer klaar

Een vervangende aanvoerslang met aqualock gekocht. Deze bleek echter iets korter dan de originele, maar gelukkig net lang genoeg. De lengte stond er wel bij, maar ik had verwacht dat de lengte identiek zou zijn.

Snel, geïnteresseerd in het juiste type en eenvoudig.

Snel, geïnteresseerd in het juiste type en eenvoudig.

Helemaal TOP

zeer behulpzame medewerker, product snel dank zij hem gevonden en besteld, met een supersnelle levering. prijs van het voorwerp ook TOP

snele service

vlotte correcte levering.

Is prima, niet op aan te merken.

Snel nieuw apparaat geleverd onder garantie

Snel nieuw apparaat geleverd onder garantie

Goed advies over welk filter benodigd was en de volgende dag geleverd, super

Alles volgens afspraak

Goede communicatie snelle levering en netjes verpakt

Bestelling op afgesproken tijd geleverd!

Bestelling gedaan, snelle berichtgeving en bezorging

Heel tevreden!

Hoe geweldig is het dat je de juiste koolstoffilter nog kan vinden voor jouw oud apparaat én dat die nog de dag erna geleverd wordt? Super! Bedankt!

Snel, correct, niet goedkoop.

Snelle levering, gemakkelijk de juiste stukken op te zoeken en waren na levering ook allemaal de juiste stukken. Niet zo goedkoop waardoor je wel overweegt of je voor herstellen kiest of toch voor een nieuwe machine.

Echt top

Super snel,je wordt netjes op de hoogte gehouden Echt top

Super snelle leverong

Duidelijke website. En snelle levering. Zo is de waterpomp van de vaatwasser al na twee dagen herssteld.

Prima bedrijf en binnen 1 dag geleverd zoals beloofd

Allereerst via chat goed geholpen wat betreft juiste keuze van motorfilter van Siemens stofzuiger. Daarna besteld en betaald via Ideal en vervolgens 1 dag later bezorgd door DHL dus onthoud dit adres zeker !

Prima geregeld

Ik zocht een bepaald scharnier voor een type koelkast. Bleek eenvoudig te vinden via de website. Ik wist voor dat ik hem bestelde al zeker dat dit het juiste type was.

Precies wat ik zocht

Ik had alleen een mesblad nodig voor een Braun Ladyshave 5... Deze shop had precies het onderdeel wat ik zocht.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE