Goede service snel en goed verpakt

Had een onderdeel nodig voor mijn watertank, eerst gechat of hetgeen ik zou bestellen ook past op mijn apparaat ( het is een wat ouder apparaat) Goed advies gekregen. De bestelling werd zoals beloofd de volgende dag afgeleverd, kortom alles wat beloofd is werd nagekomen.

Keurig , en zeer snel geleverd

Vandaag besteld en idd de volgende dag geleverd prima

TOP

Overzichtelijke site, vlotte verwerking en een correcte levering. Ga zo door, top.

Supersnel verzonden en ontvangen

Onderdelen trimmer zeer snel binnen

Onderdelen origineel en niet te duur!

Onderdeel binnen

Na een aantal dagen bestelling binnen,totaal geen communicatie of bevestiging De komen pas als het onderdeel al gemonteerd is

Verrassend

Uitstekend door klantenservice geholpen voor productinfo en direct online besteld. De volgende ochtend in huis. Beter kan niet dacht ik.

Gewoon zoals het hoort

Zowel de producten als de verzending prima voor elkaar

Onderdelen besteld voor mijn robot stofzuiger partsnl heeft een zeer snelle service waardoor ik de dag erop al gebruik kon maken van alle onderdelen! Petje af!

Snel

Snel geleverd en het probleem prima opgelost. Spaart je weer een vaatwasser uit. Bedankt

Mooi ruim assortiment snel verzonden

Hadden een wartelmoer voor de vaatwasser nodig. Slijten snel dus meteen een 2e voor de voorraad erbij. €6,- verzendkosten is dan wel vreemd want het past makkelijk in de brievenbus. Maar al met al was het makkelijk vindbaar en snel verzonden.

snel en simpel

onderdelen simpel en overzichtelijk getoond en daardoor eenvoudig te bestellen

goed maar afhaalbericht was niet doorgekomen

In 'verstuurd-bericht' kunnen opmaken waar ik mijn bestelling kon ophalen.

Super snelle levering

Onderdeel redelijk snel gevonden op de website. Wat ik zou verbeteren, is meer trefwoorden verwerken in jullie database. Hij herkent niet alle woorden. Maar verder zeer tevreden met het onderdeel

Goede site, snelle levering. Top!

Duidelijke site, advies via chat gekregen en dag erna geleverd. Top geregeld allemaal.

Een afdichtring voor mijn koffieapparaat besteld. Laten bezorgen bij de winkel, want dit was goedkoper. De volgende dag al een mail dat mijn bestelling klaar lag.

ik zag het op internet

Het was er snel en nog de goede artikel dit verdient een pluim

Groot assortiment

Nieuwe glasplaat voor groentela en lampje voor magnetron. T op binnen een paar dagen binnen

Ziet goed uit,doet wat die moet doen. Elegant mooi aanbeveling.... Tevreden

Met gemak het product gevonden die ik nodig had voor mijn senseo. Je hoeft alleen maar het type nummer in te vullen. Bestelling volgende dag al bezorgd. Top!

Soms kan een klein onderdeel een apparaat in leven houden.

Prima service!

Snel geleverd en goed verpakt! Bestelde spullen zijn van goede kwaliteit.

zeer tevreden

snel en goede levering van het produckt

Voortreffelijk

Heel hulpvaardig bij uitzoeken van juiste onderdeel.

Zeer goede hulp.

Wij hadden een koffie machine gehad uit een erfenis. Maar er ontbreekte onderdelen heb een foto gestuurd met typ nr en hun zorgen voor de juiste onderdelen. Ben er erg blij mee. Zal zeker weer bij jullie nestelen als het nodig is. Fijn dat jullie zo mee denken top. Gr

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE