Doen wat er beloofd is

Doen wat er tegezegd is: Leveren van een origineel product binnen de door hen beloofde tijd.

Snelle levering goede kwaliteit

Prima alles wat ik nodig heb is aanwezig.

Perfecte sevice

Nergens vindbaar, maar PartsNL leverde mij toch het scheerblad dat ik nodig had. Terwijl elders werd aangegeven “niet meer leverbaar”. Blijde klant dus!!

Goede spullen, mooie prijs, super service , TOP

Duidelijke website om de spullen te zoeken ook goed dat je kan controleren of het wel het juiste onderdeel is. Onze wasdroger is al oud maar de juiste snaar konden we nog krijgen, en hij draait nu weer als een zonnetje. Bedankt.

Ik had snel de juiste onderdelen voor mijn koelkast nodig. Duidelijke omschrijving van producten. Zondagavond besteld, dinsdag in huis. Enige nadeel is dat het geen brievenbus post was maar een klein pakketje.

Geweldig!

PartsNL is een uitstekend bedrijf waar je onderdelen kunt kopen. Voor bijna alles. Ik had onderdelen nodig voor mijn koffiemachine en die zijn besteld en geleverd. Als u onderdelen nodig hebt ga dan eens naar de website van PartsNL!!!

Makkelijk en snel

De site was simpel te bedienen en de bestelling was makkelijk te plaatsen. Dag later werden de goederen al geleverd. Supersnel dus.

Ik had per ongeluk een klein onderdeel van de wokbrander weggegooid (een oud model Siemens kookplaat). Onderdelen niet overal te koop, maar met veel geduld en deskundigheid ben ik geholpen. Binnen enkele dagen was mijn wokbrander weer compleet. Wij allen gelukkig! Complimenten aan de klantenservice van PartsNL en 5 sterren.

Super snelle levering

Onderdelen vooe mijn wasmachine. Je kan eigenlijk niet een dag mee zonder. Dus onderdelen besteld en volgende dag in huis. Helemaal blij met deze super snelle levering. TOP!!

Snelle levering van originele OEM onderdelen!

Prima geregeld!

Snel, duidelijk

Snel verstuurd en precies zoals omschreven.

Snel besteld en snel geleverd.

Onderdelen nodig voor mijn 20 jaar oude AEG stofzuiger. Snel kunnen bestellen en de volgende dag al in huis.

Goede service en vlugge levering , top

Gewoon perfect!

Besteld en zonder problemen de dag erna thuis ! Wel via DHL.deze zijn niet goedkoop maar wel snel i.t.t. Post.nl waar je altijd 5 of 6 dagen op moet wachten,en met allerlei smoezen word afgescheept ! Eigenlijk is dit de snelste en direct juiste bestelling die ik zo ontvang. Doe zo door !!

Uitstekende Website maar artikel niet voldoende omschreven waardoor er problemen kunnen ontstaat bv bij Dyson accessoires. Waar passen deze op.

uitstekend

Site duidelijk en makkelijk om het juiste te vinden.

snelle levering. Duurzame oplossing. Nu aanschaf nieuw apparaat overbodig.

Blij met mogelijkheid om slechts onderdelen te kunnen vervangen. Beter voor milieu. Ga zo door.

Snel en goed geleverd

De door bestelde spullen werden zeer snel en goed verpakt geleverd. Ook bestel en afrekenproces was eenvoudig.

Vlotte levering!

Kan niet beter!

Helemaal TOP! Supersnelle levering, ook in het weekend. Onderdeel ook prima. Ik kom hier zeker terug.

Snelle levering, zondag bestelt en maandag geleverd

Ik zocht een trommelrib voor mijn wasmachine. Onderdeel was snel gevonden. Gelijk bestelt en was de volgende dag geleverd. Ideaal

Alles op voorraad zelfs verzonden op zondag, maandag binnen

Erg prettig, zeer snel geleverd. In het verleden ook top service en hulp gehad. Steken met kop en schouders uit boven andere leveranciers!

Onderdeel snel en zoals de beschrijving ontvangen

Erg tevreden

PartsNL geeft een uitstekende service

Had zelf het verkeerde artikel besteld deze terug gestuurd in originele verpakking en zelf de verzendkosten betaald binnen twee dagen had ik het bedrag op mijn rekening staan inclusief de verzend kosten. Snelle service en netjes afgehandeld

Prima onderdelen

Veel originele onderdelen, snelle levering, goede verpakking en redelijke prijzen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE