uitstekend

snelle levering waardoor ik nog op tijd mijn koelkast in de camper kon repareren voor vertrek.

Slecht bereikbaar ophaalpunt

Ik kon het ophaalpunt niet per auto bereiken. Gezondheid laat fietsen helaas niet toe. Ook moeilijk ter been. Dus vriend moeten vragen het priduct op te halen. Afhaalpunt ligt in centrum Amersfoort. Wij wonen in Hoogland. Dus niet bereikbaar per auto. Verzendkosten waren hoger dan prijs product, dus geen alternatief. En dat voor een priduct dat eenvoudig door de brievenbus kan. Neen, dit nooit meer. Jammer

Goed geholpen!

We hadden een onderdeel nodig voor ons nespresso apparaat. Advies gevraagd via mail en kregen heel snel antwoord met een link naar het juist onderdeel! Super!

Zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering van de bestelling

INiet in één zin, maar in één woord: GEWELDIG

Vandaag artikel besteld, de volgende dag geleverd. Zo gaat dat bij PartsNL.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering ,s, avond besteld s, morgens al geleverd.

Parts.nl heeft de gekste onderdelen liggen

Niet verwacht mijn kapotte onderdeel te kunnen vervangen. Maar toch gevonden. Verrassing

Eenvoudig hulp op maat!

Super eenvoudig dat wat je nodig hebt!

Exact het juiste onderdeel wat ik besteld had.

Het onderdeel wat ik zocht was simpel en snel bij jullie op de site te vinden.

snelle service voor redelijke prijs

exact het juiste onderdeel snel geleverd correct verpakt

Superfijn om onderdelen te kunnen kopen zodat ik mijn apparaat niet weg hoef te doen.

Snelle levering, veel keuze aan onderdelen. Heb weer 2 werkende apparaten :).

Post

Als de post het toch maar in de brievenbus steekt ! Moet men toch niet het uur van levering schrijven ! Nu blijf je thuis om het niet te mislopen , gr

Snel, duidelijk en goed

S middags een onderdeel besteld, de volgende dag vroeg in de middag geleverd. Duidelijke omschrijving en installatie wat makkelijk.

Gemakkelijk en op tijd geleverd via DHL.

Gemakkelijk te bestellen, binnen een dag te leveren en via DHL (betrouwbaarste koerier) geleverd, met vooraf een tijdvenster wanneer pakje geleverd zou worden.

Origineel product voor een goede prijs en snelle levering.

Filterzeef besteld en snel geleverd TOP.

Correcte en snelle levering

Ruim assortiment

Gewoon Goed, TOP

afvoerslang van de wasmachine lek. gezocht op merk en type, direct gevonden bij PARTNL, gecontroleerd op nummer, klopt, besteld. Volgende dag in huis. Wat wil je dan nog meer? Eerlijke prijs, alle goede informatie en tips, en snelle service. Ik weet wel waar ik de volgende keer weer start met zoeken....PARTS.NL

Prima assortiment en zeer snelle levering

Zeer overzichtelijk bedrijf met groot assortiment en levering volgens afspraak

Ze hebben het....

Mis een klein onderdeel en ik kan niets meer ervan gebruiken. Via fabrikant niet los te krijgen, koop maar een nieuwe....zeggen eigenlijk. Bij PartsNL hebben ze het wel los.....en snel verzonden.

Snel en goed geholpen

Fijne duidelijke site. Snel gelevere

Goed geholpen online en snel in huis

Zie boven

Geweldige club

Ik had een artikel verkeerd besteld, geen probleem direct geld terug, daar kunnen andere bedrijven nog wel iets van leren

Uitstekende service.

Goede website en duidelijke alternatieven aangeboden die stukken voordeliger zijn dan het originele merk product. Zelfs nu beter van kwaliteit.

Goed product, goede prijs,snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE