Super snelle levering, precies zoals afgesproken. Echt een aanrader om hier te bestellen

Makkelijk snel,perfect

Makkelijk te bestelken en supersnel geleverd en in perfecte staat ontvangen.

Helaas is er het verkeerde onderdeel verzonden.

Er is een branderdeksel besteld. Wij kregen het onderdeel 9295570/Pelgrim 31592branderkelk . Wij hebben nodig;branderdeksel voor de kookplaat Pelgrim type GK08-11-1 voor de branders c,sudderbrander.

deskundig advies wat te bestellen, snel geleverd

deskundig advies wat te bestellen, snel geleverd

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

PartsNL is ideaal voor het bestellen van losse onderdelen. De stofzuigerslang van de Numatic Harry was afgebroken. Bij PartsNL een prima nieuwe stofzuigerslang kunnen kopen.

supersnel en scherp geprijsd

op donderdag onderdelen voor melk opschuimer besteld, volgende dag al bezorgd!

Erg goed

Snelle levering prima

Snelle levering en duidelijke omschrijving van het product

Goede en snelle levering

Het artikel werd snel geleverd. Zeer tevreden.

Supersnel en de perfecte kwaliteit

Snel gevonden, snel geleverd en past perfect.

verrassend efficiënt en klantvriendelijk

Op zoek naar een onderdeel voor mijn Dometic cassette voor de camper had ik telefonisch contact met de klantenservice. Vlot en efficiënt meedenken en verwijzing naar de site voor de bestelling. Daarna snelle levering. Met dank. zo kunnen wij weer met plezier op vakantie.

Snelle bezorging

Juiste onderdeel snel en makkelijk kunnen bestellen

Vlotte levering.

Onderdelen zijn gemakkelijk te vinden, met type nr van apparaat kan het niet misgaan. Niet duur ook!

Prima.

Wat ik bij heel veel on-line winkels mis, is dat telefonisch contact voor informatie/ verduidelijking van een bepaald artikel, wel terugvind bij PartsNL. Onderscheidend, Houden zo!

Op tyd conform afspraak

Op tweede pinksterdag een onderdeel bestelt, dezelfde dag al een track en trace nummer en binnen 24 uur was het binnen. Ook de site is erg duidelijk. Indien je het type nummer van je apparaat weet krijg je gelijk de juiste onderdelen.

Slechte service

Mij is een oven rooster geleverd wat niet past in mijn oven. Ik heb hierover gechat, waarbij ik het type oven heb doorgegeven. Rooster is veel te klein, en nu mag ik de retourkosten ook nog zelf betalen. Ik ga ervan uit dat wanneer ik hierover chat ik ook een rooster krijg geleverd wat past. Als je het niet hebt kun je dat ook communiceren ipv iets te leveren wat niet past

Waar ligt dit aan ?????????

Een bestelling gedaan op 7-6 j.l. en nu 12-6 nog niets ontvangen. ?? Is het vervoer van A naar de bestemming ?? of de verpakking vooraf ?? ?? bij deze nu nog niets ontvangen !!!! Wanneer krijg ik mijn BETAALDE product ?? Grt Antoon

alles verliep vlot was dat maar overal zo

de site was heel duidelijk en het was gemakkelijk te vinden wat ik nodig had . na de bestelling werd er vlot en duidelijk gecommuniceerd

snel, en goed afgeleverd

binnen 24 leren zonder schade op t goede adres

This was the fastest delivery of an item I've ever ordered.

Thorough description of the item, clear photo, fair price, delivered in less than 24 hours. I am certainly buying again from here!

Nuchter to the point in een oerwoud van artikelnummers en modellen

Directe aanpak bij een oud model afwasmachine en binnen 24-uur probleem opgelost

Het verkeerde artikel

Ik bestelde de opzetkam voor de tondeuse, maar kreeg de baardopzetkam.

Niet tevreden over levertijd

Veel te laat geleverd. We hebben de schakelaar elders gehaald.

slechte maat

de maat is te klein nu word gezegd dat ik een v-snaar in warmwater moet doen en deze uitrekken wat niet lukt word bezorgd door DHL pakketje kon door brievenbus maar daar ik de gehele dag thuis was moest ik toch pakketje halen bij service punt klanten service partsnl gebeld ze kunnen niks voor mij doen maar wel geld geincasseerd zeer slechte service dus

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE