helder overzicht van assortiment, razendsnel en keurig geleverd

heel breed assortiment van componenten en accessoires, gemakkelijk kunnen vinden wat ik nodig had, gemakkelijk besteld en keurig en compleet geleverd. Aanrader!

Slecht geholpen

Ik had een warmtesensor gekocht voor mijn droger. Op het fimpje op de website lijkt het heel makkelijk om deze te vervangen, maar de werkelijkheid was heel anders want het was niet even heel simpel om de machine open te maken. Kreeg ook verder geen hulp van hun. Daarom artikel teruggestuurd maar moest toen ook ineens zelf de retourkosten betalen en dat vind ik echt belachelijk. Ga dan ook zeker nooit meer iets bij hun bestellen.

Snelle een goede oplossing

Onderdeel voor mijn slow juicer nodig: goed geholpen en juiste onderdeel snel in huis.

Eenvoudig zoeken en bestellen

Waar ik bij IKEA met een folder welke niet echt behulpzaam was werd verder gestuurd heb ik via internet snel de benodigde onderdelen kunnen vinden, top!

Snelle levering. Correcte artikel.

Duidelijke site. Snel geleverd. Artikel is origineel en past prima.

TOP Super service.

Snelle en correcte levering.

Goed, snel maar heel duur

Binnen een dag geleverd, netjes verpakt. Maar meer dan EUR 80 voor een huis, tuin en keuken afzuigkapfilter is wel verschrikkelijk duur, dat riekt naar monopolie.

Snelle levering goede service

Onderdeel was al wat ouder en toch geleverd

binnen 30 dagen geregeld !

Supersnel geleverd.

Duidelijke site en supersnel geleverd. Wel hoge verzendkosten voor een klein pakje, dat in de brievenbus past.

Fijn dat er een site bestaat waar je onderdelen kan kopen zonder dat je je hele apparaat hoeft te vervangen. Duidelijke website en snelle levering

Goede zaken mee gedaan

Precies wat ik zocht. En snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Prima product, goede snelle levering.

Ik had een onderdeel nodig voor mijn Braun keukenmachine, op deze website vond ik het onderdeel heel snel en werd ook snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden met Parts.nl. De prijs is wel hoog voor 1 onderdeel, maar dat soort dingen ben ik wel gewend. De kwaliteit is gelukkig ook goed.

Duidelijk en snel

Rubberen inzet voor in de vaatwasser handig op type besteld. Kon ik snel ophalen in de winkrl in stadskanaal

rap geleverd en keurig kloppend onderdeel

Prima en rappe service. Wel jammer dat de verzendkosten hoog zijn.

Mijn onderdeel snel gevonden en verstuurd

Met juiste gegevens was het onderdeel dat ik nodig had razendsnel gevonden. De verdere afwi was ook prima!

snelle levering en goede kwaliteit materiaal.

Zeer content met fe bestelling

Onderdeel van een koffiezetapp. besteld, onderdeel is vlot te leveren

zeer goed

Zeer snelle levering en netjes verpakt op beloofde dag geleverd. De onderdelen pasten precies, heel blij mee. Goede service, dank.

goede onderdelen snel geleverd

Onderdelen makkelijk te vinden op website.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Duidelijke website alles was erg overzichtelijk. Super snelle levering en netjes verpakt.

No nonsens bedrijf, snelle levering

Product goed omschreven, staat ook beschreven waar hij in past. Top!

Supersnelle en acurate levering

Wat een snelle service en dat in deze tijd waar de meeste webwinkels problemen hebben met op tijd te leveren door de welbekende pakketdiensten. Zondagavond bestellen en maandag binnen. Daarnaast ook nog alledrie de juiste onderdelen.

Perfecte service.

Gemakkelijke zoekactie in de site en perfecte afwerking van de levering.

Veel keuze. Na bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van het proces dmv mail. Snelle levering. Het product is stevig (vaatwasser bestekbak) en past perfect. Alles top dus!! :D

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE