Correct, zorgvuldig, snel..

Na lang zoeken toch een organisatie gevonden die een onooglijk onderdeeltje van een elektrisch apparaat verdeelt. Bestelling en levering gebeurde correct, zorgvuldig en snel. Een aanrader..

Zeer goed en vriendelijk geholu

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering. Goed op de hoogte worden gehouden van de status van je bestelling

Als vanouds…

Het bestellen via de website is eenvoudig met als toegevoegde waarde de extra informatie die handig is bij het vervangen van het onderdeel… Snel besteld en geleverd!

Besteld en snel geleverd prima.

Zaterdag besteld en maandag geleverd. Prima service.

Makkelijk te vinden, snel Verstuurd en netjes verpakt

Prima ervaring, past allemaal perfect op onze tien jaar oude stofzuiger. Pakketje was snel Verstuurd en werd netjes op de hoogte gehouden via de mail.

In alle opzichten geweldig service!

perfect match

THank you for the fridge drawer part - perfect match, quick and professional

Snelle goede levering

Het materiaal wat ecologisch goed verpakt en alles is prima aangekomen.

100% tevreden

Snel. Goed. correct

Netjes en snel.

Mijn aankoop moest ik retourneren. Dit ging allemaal goed en snel. Wel jammer dat ik toch nog veel retour kosten moest maken. Maar het geld van de geretourneerde spullen ik snel terug.

Bijzonder snelle levering.

Op woensdagmorgen 1 juni heb ik een verwarmingselement voor mijn Pelgrim Combi-Magnetron-Oven besteld en die werd de andere dag `s middags op de aangegeven tijd bezorgd zodat ik nog in het Pinksterweekend de oven weer kon gebruiken!

Makkelijk besteld .

Makkelijk besteld, goed op tijd ontvangen, Netjes verpakt en alles volgens afspraak.

Origineel onderdeel, snel bezorgd redelijke prijs

Deurafdichting van smeg origineel onderdeel ruim 8 € goedkoper dan bij andere leveranciers. Alleen verzending had met brievenbuspakje gekund en dan nog € 1 goedkoper. Netjes volgende dag bezorgd.

toch voor elkaar gekomen

Lang geduurd maar toch gekomen. prima ontvangen

Vandaag besteld was morgen in huis. Snelle levering, daar hou ik van.

Geleverd wat beloofd is.

Snelle levering van een prima produkt

Ik heb een stofzuigermond gekocht. produkt werd na twee dagen heleverd bij een Parts.nl afhaalwinkel in Nijmegen. Nog wat tips van de winklverkoper meegekregen.helemaal geweldig.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik had een onderdeel nodig voor mijn mouse schuurapparaat. Wederom gevonden bij PartsNL en snel besteld en ook nu weer een snelle levering!

Snel en correct gelevert

Aanrader

Was fijn dat het onderdeel een metalenfilter snel geleverd kon worden Alleen jammer dat deze behoorlijk aan de prijs was

Snel en goed!

Duidelijk snel en Goed!

Snel geleverd, goed advies.

Ik had het online besteld en opgehaald bij de winkel. Bij het ophalen kreeg ik advies en hulp.

Binnen een dag mijn pakketje ontvangen, erg fijn .

Goede informatie en snelle afhandeling!

Duidelijke website met een uitstekende afhandeling van mijn bestelling!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE