Sneller geleverd

Fijne website. Overzichtelijk met veel informatie.

Goed!

Klantenservice was heel erg netjes. Verkeerd product besteld en retour is netjes en snel verwerkt. Echter vond ik productomschrijving op de website niet helemaal duidelijk.

Product zoals beschreven

Ik dacht toch echt dat ik een zwart setje had besteld maar ik kan me ook vergissen

Super geregeld ook het retourneren is een feest

Erg goed geregeld . Transparant overzichtelijk en snel . Ook retour gaat erg makkelijk .

Zeer tevrede

Snel verzonden,2 dg,prijzen zijn wel absurt hoog,verzenden 6,95 voor een artikel van 3cmx2cm

De prijzen voor aftermarket onderdelen rijzen de pan uit,er word flink aan verdiend,de verzendkosten slaan ook nergens op.Ik betaal 6.95 voor een brievenbus pakketje.Ventieltje van karcher van 1x2,4cm,plastic wat hoogstens eurotje mag kosten.totaal dus 12,5 euro.Zakken vullers.Maar ja je hebt er geen nieuw apparaat voor en dat weten ze heel goed

Parts.NL was goed, vervoerder minder

Alles verliep vlot en de bestelling is mooi op tijd verzonden. Alleen de vervoerder stuurde 2 keer mail dat ze zaterdag avond zouden brengen, ik bleef daar voor thuis, maar zonder bericht zijn ze niet langs geweest en ze kwamen pas op de maandag. Zonder mail zonder uitleg.

Hele goede service!

We hadden droogloopmatten op maat besteld maar die kwamen niet overeen met de kleur die we besteld hadden , heel vervelend want we hadden ze juist besteld voor de kleur die op jullie site stond maar helaas . We konden korting krijgen maar we hadden liever de kleur, en we hebben ze toch terug kunnen sturen en kregen netjes ons geld terug Super geregeld !!!

geweldig

iets minder mails versturen en dan zou het nog beter zijn

Vlotte service

Makkelijke website. Snel geleverd

Zeer positief

Uitstekende service en snelle verzending

Duidelijke website en een snelle levering. De bezorgkosten vind ik wel aan de hoge kant.

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd.

Kapot geleverde onderdeel, werd onmiddellijk opnieuw geleverd.

Alles ging makkelijk en super!

Eenvoudig zoeken mits je typenummer hebt, eenvoudig bestellen en vlot geleverd via afhaalpunt. Top!

Helemaal top

Het bestelde snel en goed geleverd.

Goede snelle afhandeling.

Professioneel bedrijf , duidelijk , snelle aflevering .

Snelle levering van goede producten!

Snelle levering van goede producten!

Snel en goed.

Goede communicatie en snelle levering.

Binnen 1 dag geregeld. Prima

Voor 10 uur besteld, binnen 24 uur in huis.

Super snel

Duidelijke website,artikel besteld volgende dag geleverd.keurig verpakt.

In een woord…fantastisch

Goede communicatie…super makkelijk

Netjes bezorgd

Netjes en op tijd bezorgd top vr groet peter leeflang

Super snelle levering

Helemaal top! Snel en goede communicatie. Perfect product