Ben goed geadviseerd welke mesjes geschikt zijn voor mijn philips scheerapparaat.

Super snelle levering, product zoals beschreven

Super snelle levering, product zoals beschreven. Het zou het echt beter maken als geschikte productmodellen zouden worden vermeld onder de onderdeelbeschrijving

Uitstekende service en snelle levering. Geweldig

Uitstekende service en snelle levering. Geweldig

Mooie site en veel producten voor een scherpe prijs.

Ik bestelde een koffiekan , s anderen daags was ze al hier in België

Onderdeel belachelijk duur

Bestellen en bezorging uitstekend Maar een eenvoudig plastic draaiknopje voor 37,95 echt belachelijk Met vriendelijke groet Max boeree

Dat vond ik fijn dat het snel geleverd werdt . Toppie hoor.

Uitstekende service

Door een vergissing had ik verkeerd besteld, snel contact, zo opgelost. Binnen 2 dagen vervangend product zonder gedoe voor mij.

Onderdeel voor Philips koffiezetapparaat is snel naar de winkel gezonden waar ik het met mijn e-bike makkelijk kon ophalen, zodat ik verzendkosten kon besparen (dat stond niet in verhouding met de kosten van het onderdeel). Het onderdeel paste perfect en de koffie smaakt weer uitstekend!

Goede onlinehulp, prima service

Omdat ik niet zeker was welk scharnier ik exact diende aan te kopen, contacteerde ik Sanne via de chatfunctie. Zij hielp mij mij op een voortreffelijke manier verder, het bestelde goed had ik 2 dagen later en past perfect. Prima service!

Snel, adequaat en wat ze beloven krijg je ook!

Ik ben uitermate tevreden over PartsNL. Heb er tot nu toe 2 maal iets gekocht, en bij beide keren kreeg ik alleen maar een veilig en gewaardeerd gevoel. Ik kan alleen maar positief over hun zijn!

Super snelle service

Super snelle service

Prima afhandeling van mijn bestelling

Ik heb de klantenservice gebeld omdat het een ouder model betrof. Keurig behandeld en direct het goede onderdeel besteld.

Eerste klas advies en service!

Ik vond de website uitstekend in zowel het geven van advies als het verzekeren dat het gegeven onderdeel inderdaad geschikt was voor mijn toestel. De levering was ook onmiddellijk.

veel te duur!

ongelooflijk veel geld voor een simpel kunststofknopje!

snel geleverd

goede kwaliteit en was redelijk snel zelf te doen

Ik zocht op Google naar een hakmolen voor mijn Braun multimix 3 hakmolen en daar kwam ik bij Parts.nl en daar het Type 4644 op die ik moest hebben en heb gelijk bij hun bestelt en ik had het goed verpakt thuis ontvangen.

Alles perfect geregeld.

prima service

Zoeken op merk en op product gaat eenvoudig. Bestelling duidelijk en service in de plaatselijke winkel ook prima.

Keurig op tijd bezorgd

Het apparaat was goed ingepakt en de bezorging was keurig op tijd

Goede communicatie, goed produkt.

Gewenst onderdeel makkelijk te vinden op website. Bij bestelling goede communicatie over voortgang. Bestelde produkt werkt prima.

Fijn geholpen

Ik ben door de mevrouw van Parts fijn te woord gestaan en mijn bestelling was heel goed verzorgd, met uitleg enz.

Goede begeleiding en super snel geleverd

Een flessenbak voor de koelkast had ik nodig. Op de website kun je makkelijk kijken of een bepaalde bak geschikt is voor jouw koelkast. Vóór 22.00 uur besteld en de volgende dag in huis, super snel!

Tevreden

Alles netjes ontvangen binnen 24 uur na bestelling