Onze combi-magnetron doet het weer!

PartsNL had het juiste artikel voorradig om mijn combi-magnetron te repareren. De website is overzichtelijk en heeft een check ingebouwd zodat je kan controleren of je het goede artikel besteld. Het betreffende motortje werd snel geleverd. Bestelproces is erg duidelijk en je wordt op de hoogte gehouden van alle stappen. Goed, repareren moet je nog zelf doen maar voor 40 euro (ipv 400 euro voor een nieuw apparaat) wil ik wel een uurtje knutselen. PartsNL is toegevoegd aan de favorieten, die ga ik vast vaker nodig hebben.

keurig te woord gestaan

Verwarmingselement besteld en ontvangen, bleek helaas stuk. Kontakt opgenomen en er werd niet moeilijk gedaan en werd per omgaande nieuwe opgestuurd.

Service en afhandeling retour snel en professioneel

Had een mesje nodig voor mijn staafmixer. Mesje kwam snel maar ik had de verkeerde besteld. Door duidelijke instructies kon ik het mesje snel retourneren en had eigenlijk meteen mijn geld terug. Goeie en duidelijke service

Snelle bezorging

Artikel voor 2de keer besteld. Is zwakke punt in ontwerp van de koelkast. Fijn dat onderdeel zo snel te bestellen is, goed verpakt.

Niet ontvangen, maar afhandeling goed

Origineel laadsnoer voor mijn Braun scheerapparaat besteld. Kwam niet op de beloofde dag en was er twee dagen later nog niet ondanks bericht DHL "ligt in de brievenbus". Drie dagen niet scheren. Afhandeling door PartsNl daarna snel en vlekkeloos. Prompt antwoord op mijn mail en onmiddelijke terugbetaling. Advies: neem een andere pakketbezorger,

High quality and rapid services

With PartsNL I had the greatest online order experience, they just prepared and sent my order less than a day and it was so satisfying with the product. Thanks PartsNL

Zeer goede website

Onderdelen zoeken voor mijn koffieapparaat super makkelijk, type-nummer ingeven en je weet of het geschikt is voor je apparaat. Snelle levering.

Snel en goed

Zeer snelle levering en perfect product..

Snelle levering! Het bestellen ging zeer makkelijk, goede service!

prima overzichtelijke site

Snele service

Snelle goede levering

Producten snel geleverd en tegen een goede prijs

Tijdig geïnformeerd en bezorgd

Goede ervaringen met altijd wel een vriendelijke groet ondanks de werkdruk.

Prima en snel geregeld

Vlot en goed geregeld

Ik had een fout gemaakt bij t adres, werd zonder meer opnieuw verstuurd

makkelijk besteld en snel ontvangen

duidelijke site.

Goed geholpen, snel geleverd

Goed en snel geholpen via webchat

Fantastische service!

Wij willen jullie bedanken voor de geweldige service die jullie ons verleend hebben. Daar een fout bij de bezorgdienst dreigde ons pakketje te laat aan te komen waardoor onze vakantie gevaar liep. Door adequaat handelen van de klantenservice kregen we een tweede zending net op tijd binnen en daardoor zitten we nu heerlijk te genieten in de zon. Nogmaals bedankt voor de goede service en klantvriendelijke benadering!

alles is ok

Het is perfect wat ik wou

Ben zeer tevreden

Had nog nooit iets besteld maar ben zeer tevreden en ze hebben een snelle service. ECHT TOP ga zo door En bedankt nog

Snel , en duidelijk

Heel goeie servies

goed geholpen

Dank zij de chat het goede onderdeel kunnen bestellen

Gaat altijd vlotjes en super snel

Makkelijk, snel en overzichtelijk te bestellen. Snelle verzending!!!

Besteld en snel geleverd

Snel accuraat en professioneel