goed en passend onderdeel

snel geleverd

Doen wat ze beloven!

Het onderdeel dat ik zocht was via de zoekfunctie op de site snel en gemakkelijk gevonden. Daarna ontving ik het onderdeel de dag daarop via de brievenbus en kon ik het onderdeel plaatsen. En dat is géén toevalstreffer: ik heb al vaker gebruik gemaakt van Parts.nl, met telkens hetzelfde resultaat. Kortom, bij Parts.nl maken ze waar wat ze beloven, dus van harte aanbevolen!

Binnen 1 dag het onderdeel

Heb deurtje van diepvries besteld. Het was op voorraad. Bij de oorspronkelijke leverancier moest het besteld worden.

Super Snel

Snelle levering.

Goede snelle service!

Het product is perfect en was snel geleverd.

gemakkelijk zoeken naar onderdelen.

De webshop is handig ingericht om onderdelen te vinden. Ideaal dat er ook duidelijke afbeeldingen bij staan. Zeer schappelijke prijzen en supersnel bezorgd. Dikke aanrader

goede en snelle service !

zoals boven !

Snel en efficient voor een goede prijs

Snel gevonden wat ik nodig had, tegen een nette prijs en supersnel in huis! Top

Alle bouwmarkten in de stad afgelopen voor n paar onderdelen voor mijn grastrimmer, nergens te krijgen, bij toeval kwam ik hier terrecht en 1 dag later waren de onderdelen al binnen, Helemaal geweldig

Nu dinsdag nog niets ontvangen

Zeer slecht nooit meer bij Parts nl Zit nog steeds te wachten wel betaald maar niets ontvangen is dat snelle levering ?

De gedane bestelling is vlot en netjes afgeleverd.

Geen klachten. De gedane bestelling is vlot en netjes afgeleverd.

Producten OK. Retourregeling niet klantvriendelijk

Van de bestelde producten waren er drie van de vier geheel in orde. Vlotte aflevering. Goede kwaliteit. Het vierde artikel bleek niet te passen. Ik kon dat retourneren en ik zou mijn geld terugontvangen. Achteraf bleek mij, dat ik de € 7,25 voor de retourzending niet vergoed kreeg. Mensen pas dus op als je wat bij PartsNL koopt!

Snelle levering, goed product

Het handvat van mijn airfryer was stuk en ik wilde al bijna een dure nieuwe airfryer kopen. Gelukkig keek ik op de site en zag ik dat ik een los handvat kon kopen. En het past precies! Dus heel blij!

OK

Snelle bezorging, precies het juiste onderdeel.

Waar de fabrikant 4 dagen levertijd had, leverde Parts.nl het artikel in 1 dag.

Een bestelling zoals hij hoort te zijn

* eenvoudig bestellen * goede prijs * direct beschikbaar * volgende dag geleverd * origineel onderdeel

zeer snel en direct goed ondanks dat het een oud onderdeel betreft.

helemaal wat ik wilde.

Oké

Oké

Ruim assortiment, snel en netjes verpakt geleverd

Goede ervaring, zal een volgende keer zeker weer hier bestellen.

Super snelle levering

Snelle en goede levering. Product is als omschreven. Top!

Kort maar bondig: keurig

Eigenlijk simpelweg wat je mag verwachten. Perfect. Alles klopte . Van het zoeken naar het juiste onderdeel tot de ontvangst

Snelle levering, goed assortiment

Breed assortiment, en handige optie om in de buurt op te halen tegen verlaagde verzendkosten! Zo zijn ook kleine onderdelen nog voordelig te bestellen, daarnaast vriendelijke service in de winkel

makkelijk zoeken op de site en snel in huis

er is veel keuze en toch makkelijk om onderdelen te vinden. de bestelling was snel in huis en netjes verpakt.

goed en duidelijk

heel goed

Correct netjes volgens afspraak

Zal zeker een komende keer op jullie site kijken mocht ik iets nodig hebben

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE