Binnen één dag geleverd

Duidelijkheid informatie op de website. Betaling via iDeal simpel. Stevige verpakking van de glasplaat voor de ijskast.

Snelle bezorging goede kwaliteit

Over het algemeen goedig vond het wel moeilijk om het product op de website te vinden .via een winkel kreeg ik het nummer van het product

Very good

I am very pleased with my order.

Snel geleverd, goede spullen.

Ik heb een aantal keer hier wat onderdelen besteld. Word altijd netjes en op tijd bezorgd.

top

makkelijk te bestellen en te vinden als je type en serie nummer hebt

Alles naar wens verlopen

PRIMA

Goed geregeld en snel

Product is prima.Bestellen en ontvangen gaat snel

Snelle service!

Onderdeel voor een karcher hogedrukreiniger besteld, binnen een dag geleverd, onderdeel geplaatst en hij werkt weer als vanouds. Ben er blij mee.

zeer tevreden

onderdelen zijn makkelijk te vinden op de site , en worden snel geleverd.

UItstekend.

De deur van mijn droger sloot niet goed meer af. Zelf geprobeerd te maken met seconde lijm wat slechts 2 beurten bleef zitten, toen met ductape dichtgeplakt als ik hem gebruikte. Werkte ook niet goed want hij sloot niet goed, vervolgens m.b.v een lieve buurman onderdelen gaan zoeken want een nieuwe deur von ik te gortig( ook qua prijs). Het enige minpunt vond ik de hoge verzendkosten want het werd gewoon door de brievenbus gegooid. Verder niets dan lof voor Parts nl.

Snelle nette levering

Goed vindbaar en hele snelle levering. Alles netjes verzorgd

De levering van onze thermoskoffiekan was heel snel en de bezorger van DHL en vriendelijke man.

Juiste onderdeel snel geleverd

Juiste onderdeel snel geleverd

Snelle levering, goede service

Snelle levering en goede service bij Parts Nl op de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam, Vriendelijke medewerkers, ik kom er al jaren.

Duidelijke website en groot aanbod

Snel gevonden wat ik nodig had. Helaas was het product niet op voorraad, maar per email werd ik op de hoogte gehouden van de levertijd. Pakket is netjes verpakt binnengekomen.

ontzetten goed

Mijn eerste aankoop bij PartsNL Ontzttend fijn geholpen ,Ik had een artikel fout besteld, was geen probleem was het antwoord van een persoonslid van PARTSNL,hij zei precies wat ik moest doen om het terug te sturen binnen een paar dagen had ik het betaalde bedrag weer op mijn rekening staan Ik beveel PARTSNL voor 100 % aan. Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker naar PARTSNL Heel erg bedankt voor de goede behandeling

Ruim assortiment en snel geleverd

Via de duidelijke website snel gevonden wat ik nodig had. Misschien niet de goedkoopste, maar wel zeer snel geleverd.

Lange levertijd

7 weken

mijn ervaring was heel goed

daarom wil ik mededelen blijf zo door gaan

Snel geleverd, prima prijs.

Snel geleverd.

Prettige website, snelle levering

Stofzuigeronderdeel snel gevonden op de website; bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Super!

Goede product

De product wat ik gekocht heb bij jullie laatste keer past goed in dus ik raad dit product aan.

onderdeel goed en goede info op website

Onderdeel goed en snel binnen voor reparatie

Besteld, verzonden, geleverd: alles klopt

Alles naar wens

15 Weegschaalstraat