Besteld, verzonden, geleverd: alles klopt

Alles naar wens

Sales goed, Aftersales laat te wensen over.

Bakpan voor airfryer gekocht. Goed gekeken naar typenummer om juiste bakpan te kopen. Betaling snel gedaan en Bestelling snel in huis. Na ontvangst van de bakpan de aankoop getest en daar blijkt de bakpan niet te werken in de airfryer. Op de aangekochte bakpan mist een "nokje" waardoor de airfryer aangaat. Hiermee contact gezocht met partsnl.nl , maar die geven dan geen thuis meer. Wees dus gewaarschuwd!

Snelle en transparante afhandeling van de order

Perfecte service. Na de order geplaatst te hebben constant via mail berichten op verschillende stappen in het leveringsproces. Met één woord: TOP

Thermostaat werkt prima

De thermostaat van onze koelkast werkt heel goed. De uitleg via de website was helemaal in orde. Het plaatsen ging super vlot...

Heldere website

Een duidelijke en overzichtelijke site met een snelle zoek actie waarin ik binnen zeer korte rijd het gewenste artikel heb gevonden. Betaling verliep ook volgens het boekje. Complement!

Super snel geleverd

Raad iedereen aan hier te kopen

eenvoudig en snel

Snel bezorgd SUPER

Zeer goede levering

Net na tienen mn bestelling gedaan en dan toch de volgende dag in huis . En altijd een net voorstel in de vorm van offerte.

Dik tevreden!

In een moment van onoplettendheid had ik aanvankelijk het verkeerde onderdeel besteld. Echter geen nood! Telefoontje gepleegd en een vriendelijke dame kon meteen die bestelling annuleren. Daarna heb ik wel het juiste onderdeel voor de magnetron besteld. Dat werd de volgende dag al bezorgd! Goed verpakt en 100% in orde, met pakbon, etc. etc. Wat deze webwinkel doet kan gewoon niet beter!! Top

Niet op tijd

Reparatieset voor de vaatwasser besteld op 27 april, koningsdag. Ik snap dat er dan niet gewerkt wordt, maar ik verwacht dan wel dat het artikel de dag erna wel verzonden wordt. Er werd met smart op gewacht(op vrijdag een verjaardag)! Maar nee, geen bericht op donderdag, en op vrijdagavond om 20.30 uur eindelijk bericht dat het onderweg is. Zaterdagmiddag om 14.00 uur was het eindelijk op te halen. Maar door werk, was ik pas vandaag in de gelegenheid het op te halen. Dus niet voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis…héél teleurstellend.

Binnen 24 uur bezorgd

Makkelijk je onderdeel opzoeken en snel geleverde

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

nog niets ontvangen

Ik heb nog steeds NIETS ontvangen en krijg niet kloppende berichten over de levering. Jammer Hele slechte service!

Het juiste onderdeel snel geleverd!

Fijn dat je typenummer wasmachine kunt invoeren zodat je zeker weet dat het onderdeel zal passen.

Super, onderdeel snel geleverd en nu werkt mijn koffieapparaat weer!

De melkschuimer van mijn Nespresso-apparaat werkte helaas niet meer. Bij Nespresso kon ik geen onderdelen hiervoor meer krijgen (te oud apparaat). Tot mijn blijdschap vond ik bij Parts NL een vervangend onderdeel en nu werkt mijn Nespresso-apparaat weer! Heel blij dat ik zo nog langer van mijn apparaat kan genieten en geen nieuwe heb hoeven aanschaffen. Het onderdeel werd ook supersnel geleverd, dus heb gelukkig niet lang zonder mijn favoriete koffie hoeven doen.

Snel, klantvriendelijk, goede sevice

Betrouwbaar bedrijf en volop keuze. Ruim, groot assortiment.

correct personeel(chauffeur) en keurig op tijd geleverd.

Super snelle levering

Daags na bestelling geleverd prima

Snelle en goede levering

Goede en duidelijke communicatie.

Ik vond het het heel fijn dat ik op de hoogte was door jullie e mails over de status van mijn levering. De geleverde product voldoet aan mijn wensen. De personeel van de winkel waar ik mijn product ophaalde was vriendelijk en heeft duidelijk gezegd dat als mijn bestelling niet goed was kon ik het daar wisselen. Dat heeft een gevoel van zekerheid.

Snelle levering van het originele product. Past perfect en mijn vaatwasser is weer als nieuw

Zeer snel geleverd!

Volgens mij hebben ze redelijk veel onderdelen op voorraad en zo konden de volgende dag aan mij leveren...

Super service

Producten makkelijk op te zoeken en makkelijk dat het bij een winkel op te halen is.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE