Snel geleverd.

Werkt perfect.

blij dat ze er zijn.

Ik was blij dat er een site was of is waar ik mijn spullen kon bestellen en dat kon ik gelukkig bij PartsNL , de bestelling was ook goed op tijd aan gekomen,

Kortom snel en goed

Binnen 24 uur thuis

Super op tijd en vriendelijk

Super op tijd en vriendelijk.

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Doordat het type nummer van de wasmachine op de site vermeld staat, kun je eigenlijk niet fout kiezen. Half uurtje sleutelen en hij draait weer als een zonnetje

Zeer veel keus

Ik zocht een onderdeel van mijn hogedrukreiniger En hier hadden ze t en de prijs was goed dus direct besteld Verder service is goed en snel Super blij

Goede ervaring tevreden

Super snelle levering

Vanaf het moment dat ik besteld had, werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden. En de volgende dag werd het via de brievenbus bezorgd. Zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven. Dus geen overbodig veel papier/ karton gebruikt maar gewoon in envelop.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke site, items prima verpakt

Snelle beantwoording van via website gestelde vragen. Vlotte levering van bestelde producten.

goed omschrijving op site en snelle levering

Prima spullen, goede prijs en snelle levering

Onderdelen zoals verwacht, eerlijke prijs en snelle levering.

Snel en goef

Zetgroep voor de Melitta Gourmet besteld. Het apparaat perste geen mooie droge koffiedrats koekjes meer. De koffie wordt dan slap en de drats is waterig. Er was wat afgebroken. Met behulp van het typenummer snel de juiste zetgroep besteld. We drinken weer een lekker bakkie!

Heel goede service en snel

Ik kon het koelkastonderdeeltje de volgende dag al afhalen in de winkel.

Super snel geholpen

Afdichting van wasmachine kapot, zondag besteld en dinsdagochtend in huis. Super degelijke kwaliteit.

Artikel wat ik nodig had, een kalkfilter, voor een Philips strijkijzer was nergens meer te krijgen, ook niet bij Philips zelf. Wel moet ik aanmerken dat de afbeelding op de site suggereert dat het om twee stuks gaat. Maar het bleek per stuk te gaan. De prijs was wel twee keer zo hoog.

Zeer snelle en goede service

Vandaag besteld en de volgende morgen op de korrekte plaats afgeleverd.

Daspas service.

Slechts 1 artikel, maar met een woud van verschillende typen en een exponentiele veelvoud van onderdelen. Met de superefficiente hulp van PartsNL vonden we snel het juiste speldje on de immense hooiberg. De rest was ogenschijnlijk kinderspel: besteld, betaald, volgende dag in huis, gemonteerd en gaanmetdiebanaan.

Snelle en goede service

Snel antwoord op vragen en snel geleverd.

Zeer snelle service

Voor een onderdeeltje van mijn diepvriezer (steuntje) moest ik maar liefst € 14 betalen. Werd wel extreem snel verstuurd.

Duidelijke website voor te bestellen. Snelle levering en goed verpakt

Goede samenwerking

Makkelijk en snel alles kunnen bestellen goede afwikkeling.

Op deze manier kan je milieu besparen

Heb 10 jr geleden een Nilfisk hogedruk reiniger gekocht, en logisch dat er wat slijt, Zo is de machine nog goed, maar de spuit nevel kopen versleten, en zo gaaf dat op het oude systeem, en nieuw systeem Naadloos past,

Geweldige service en behulpzaam .

Onderdelen binnen 2dagen geleverd , garantie onderdeel smiddags probleem voorgelegd andere dag geleverd . PRIMA .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE