Goede samenwerking

Makkelijk en snel alles kunnen bestellen goede afwikkeling.

Op deze manier kan je milieu besparen

Heb 10 jr geleden een Nilfisk hogedruk reiniger gekocht, en logisch dat er wat slijt, Zo is de machine nog goed, maar de spuit nevel kopen versleten, en zo gaaf dat op het oude systeem, en nieuw systeem Naadloos past,

Geweldige service en behulpzaam .

Onderdelen binnen 2dagen geleverd , garantie onderdeel smiddags probleem voorgelegd andere dag geleverd . PRIMA .

de dames en heren van Jari post hier in de omgeving hebben wel een pluim verdient die zijn altijd netjes en correct met de spullen van ons

Buitengewoon tevreden

Gezocht naar onderdeel 10 jaar oude vaatwasser. Bij Parts gevonden en besteld. Binnen 24 uur bezorgd. Super !

Goede en snelle afhandeling en bezorging

Eerste keer iets besteld. Alles volgens planning verlopen.

supersnel geleverd en perfect passend

Het glas van onze wasmachine was defect gegaan. Aan de hand van het typenr was via de website vervolgens simpel te achterhalen wat het goede onderdeel moet zijn. Deze besteld, volgende dag in huis en de wasmachine werkte weer!

Gisteren besteld, vandaag in huis. En het juiste onderdeel.

Goed en snel!

Goed, snel en scherpe prijs.

Top website overzichtelijk

Op zondag besteld, maandag al bezorgd, je wordt hoed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling verstuurd wordt

Snel en efficiënte

Dan gaat je stofzuiger onderdeel stuk. Je googled wat vind wat je nodig hebt. Besteld en volgende dag al in huis.

Zeer snelle levering. Besteld wisselstuk voldoet 100 % !

Snel en goed geleverd

Perfekt

Snelle correcte levering Prima voor elkaar

Deurtje van de wasmachine was stuk. Vrijdag’s besteld, maandag in huis.

Prima.

Was zeer snel geleverd. Prima service. Bravo.

Gewoon goed gegaan. Perfect

Prima onderdeel voor prima prijs.

De rubber ring i de deur van onze wasdroger was kapot. Op de site van Parts gezocht en gemakkelijk gevonden. Fijn dat je het typenummer van het apparaat kunt invullen en het juiste onderdeel komt naar voren. Snelle verzending. Moteren ging prima.

perfect

Lekker snel geleverd

Zo hoort het te zijn snel en een goede service

Super service

Op zondag bestelling geplaatst en maandag meteen geleverd

Het product werd correct en snel geleverd

Je kunt vinden wat je zoekt. De bezorging wordt correct afgehandeld.

Super geholpen

Onderdelen besteld voor stoom wisser alles klopte top

ik heb mijn bestelling nog niet dhl is het aan het zoeken

nog geen bestelling binnen dhl is het aan het zoeken

super service

ik wist niet precies wat ik nodig had voor onderdelen van een vaatwasser en toen ik de chat had geopend en mijn vraag stelde werd ik direct perfect geholpen en wist wat ik nodig had door de goede service. TOP !!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE