Fijne site makkelijk te bestellen veel artikelen

Fijn online winkelen hebben zeer veel artikelen. Als er al een min puntje is dan vind ik de verzendkosten vrij hoog maar wel de moeite waard.

Goed product en snel geleverd.

Bestelling klopte en het artikel paste. Artikel zat netjes verpakt in een doosje dat makkelijk gebruikt kon worden voor de eventuele retourzending.

Het afdekplaatje voor de verlichting die ik heb besteld past uitstekend op mijn 19 jaar oude afzuigkap in de keuken.

Goede klantenservice

Kan nog geen beoordeling geven.

Dhl problemen, onderdeel nog steeds niet binnen. Afgelopen vrijdag besteld. Mogelijk komende donderdag pas levering, als dhl doet wat ze nu beloven en niet weer een vertraging krijgen.

Snelle levering en goed verpakt. Het product kunnen bestellen met zekerheid dat het past doormiddel van een zoekfunctie op de site die bekijkt of het product op bijvoorbeeld jouw type Kärcher past.

Ronduit Goede ervaringen met Parts.nl

Ik heb nu een aantal keer onderdelen besteld bij Parts.nl vaatwasser en droogtrommel draaien nog steeds. Als ik deze onderdelen niet had gevonden dan had ik ze beide moeten vervangen.. De onderdelen werden de volgende dag geleverd. en zijn van goede kwaliteit... Parts.nl is voor mij een blijvertje!

maar ik had een wit fornuis en heb zwarte gekregen wist niet dat er wit misschien was maar niet erg

Hrel klantvriendelijk

Omdat ik met spoed een artikel uit mijn bestelling nodig had is deze eerder verzonden dan gebruikelijk. Wat een super service!

Precies wat verwacht wordt

Duidelijk, eerlijk snel

Goedkoop en snelle levering via de PartsNL winkel

Snel en goedkoop geleverd via de PartsNL winkel

Goede service. Verkeerde stuk na maanden wachten maar direct een oplossing gekregen hiervoor

Goede dienst na verkoop. Verkeerd stuk gekregen na maanden van veel geduld, maar dan direct vriendelijk en snel verder geholpen en gratis het juiste stuk beloofd gekregen. Hopelijk ontvang ik dit nu snel zoals beloofd…

compleet

Alles klopte geen veranderingen moeten toepassen vlotte levering bezorger was ook vriendelijk. Prima zo.

super leverancier

kan niet beter

Prima en zeer snel geleverd

Selectie koolborstel Siemens was machine was adequaat en levering zeer snel. s'avonds besteld, rond middaguur in huis.

Goede ervaring

Snel geleverd, betaalbaar

Zeer kundige medewerkers, prima advies en afhandeling

Goed contact via chat en telefoon, prima advies. Snel in huis en alles paste ook perfect.

Netjes afgeleverd

Het juiste onderdeel voor mijn koffieautomaat ontvangen. Prima geregeld

Duidelijke site, snelle verzending- top!

Tevreden!

Prima website met goede zoekresultaten

Ondanks de enorme hoeveelheid huishoudelijke apparatuur die er de afgelopen jaren is gemaakt lukt het me vrijwel altijd ook voor oudere apparatuur de benodigde onderdelen te vinden

De meneer die ik aan de telefoon had was vriendelijk, behulpzaam met het artikel te zoeken en mij een bestellink toe te sturen. Snelle levering. Kortom SUPER!!

goed en snel behandeld en uitgeleverd

Prettig om zaken mee te doen

Perfect en snel.

Perfect wisselstuk en snel bezorgd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE