Snel en netjes geleverd

Bestelling werd direct verzonden na bestelling. Kwam keurig verpakt de volgende dag binnen.

Was prima

Het kapje voor het Philishave scheerapparaat was goed!!

Snelle en goede service

Snelle en goede levering van het bestelde product. Jammer dat de verzendkosten hoger waren dan mijn bestelde product. Had in enveloppe met de post verzonden kunnen worden, maar het kwam in doosje met bezorgdienst. Die het vervolgens in de brievenbus deed!

Razend snel

Op zondag een knop afgebroken van mijn Koelkast in de camper. Bij de fabrikant kwam ik er online niet uit. Dankzij de gedetailleerde tekening op parts.nl kon ik makkelijk het juiste onderdeel vinden en bestellen. De knop werd dinsdag al geleverd.

Prima geregeld.

Zeer snelle levering.

Perfecte levering! snelle service!

Perfecte levering! snelle service!

Snelle levering en een goed product dus ben erg blij met mijn aankoop.

Makkelijk onderdeel te vinden en super snelle levering

Met het juiste merk en typenummer makkelijk het onderdeel te vinden. Super snelle levering . s' Middags besteld de volgende dag in huis. Top.

Top bedrijf

Waar ik niet uit kwam ,hebben ze mijn enorm geholpen om het juiste onderdeel te vinden ,iets waar de fabrikant het af laat weten. Dank je wel .

Juiste component snel in huis

Het was niet moeilijk om de juiste component te vinden (riem droogtrommel). Binnen twee dagen had ik de riem in huis en de communicatie over de levering was helder.

Snelle afhandeling en bestelling de dag erna thuis

In de ochtend mijn bestelling geplaatst. Vlak erna bevestiging per email van hetgeen ik besteld had en kort daarna weer bericht (email) dat de bestelling al verzonden was. De dag erna had ik mijn bestelling al binnen.

Fijn bedrijf

Ik heb een melk opschuif reservoir besteld

Veel keuze - groot assortiment

De onderdelen zijn eenvoudig te vinden. Er is veel voorrraad en snelle levering.

Juiste onderdeel binnen 1 dag in huis

Op de site snel het goede onderdeel gevonden. Betaalbaar en direct verzonden. De volgende dag konden we weer wassen.

Perfect geregeld, flexibel bij bestelling.

Na bestelling bleek een deel niet direct leverbaar te zijn. Na overleg is het eerste deel direct verzonden zodat ik er de volgende dag direct mee aan de gang kon gaan.

Alles perfect, 's-avonds besteld, andere morgen in huis.

Dit deurrubber aan de onderkant van de vaatwasser deur vervangen, was een eind minder. De deur van deze Bauknecht moest vrijwel helemaal uit elkaar en het plaatwerk is vlijmscherp. En de veerbelaste scharnieren weer terug vastzetten was ook wel een uitdaging. Maar... Hij lekt niet meer!

Zeer snel en correct

Snel besteld en snel geleverd Perfect

Super snelle levering

In de avond ging de drogerseur stuk en de volgende dag hadden we de juiste onderdelen al weer in huis. Echt super blij mee.

Perfect advies, bestelde onderdelen de volgende dag in huis.

Onze Bosch wasmachine centrifugeerde niet meer, koolborstels versleten. PartsNL gevraagd welke koolborstels de juiste zijn voor deze wasmachine. Binnen een uur kregen we antwoord welke koolborstels geschikt waren voor de wasmachine. Meteen deze besteld en de volgende dag hadden we de koolborstels in huis. Inmiddels centrifugeert de wasmachine weer als van ouds.

Goed!

Zeer uitgebreid assortiment, goede prijzen en snel geleverd! Ik heb hier een schakelaar voor mijn Miele stofzuiger gekocht. Die deed het na vervanging weer als vanouds :)

Onderdeel paste perfect. Snel geleverd en opgelost. Niet heel goedkoop maar goedkoper dan een nieuwe vaatwasser.

Snel geleverd goed

eens supersnelle levering

alles tiptop in orde! zeer duidelijke website en uitgebreide keuze!

Snelle levering, part is van goede kwaliteit, wel prijzig omdat het een originele part is.

Supersnel voorzien van het juiste onderdeel

Duidelijke omschrijving op de site waardoor het juiste onderdeel snel gevonden en besteld was. Besteld in de avond om 21:30, de volgende dag om 12 uur geleverd. Top service!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE