Duidelijke webshop

Stofzuigerslang besteld en de volgende kon ik al weer stofzuigen supersnel geleverd

Super service

Besteld en de volgende dag al in huis. Het onderdeel past perfect.

Super snelle levering.

Heel goed en snel

super

Bestelling de volgende dag bezorgd. Het flessenrekje paste prima. Kreeg keurig bericht van de bestelling en de verzending.

Super sevice

Top website. schokdempers wasmachine besteld en op de website kon je precies zien welke schokdempers bij welke merk en type wasmachine ze kunnen.

Bestelling zeer correct afgehandeld.

Watertank is het probleem niet

Ik kan de watertank niet gebruiken want hij is niet het probleem van de lekkage. Vandaar dat ikhem wil retourneren.

goede service

Had koolborstels nodig voor wasmachine, heel snel geholpen via de chat en bestelling volgende dag in huis. Wasmachine draait weer perfect.

mij op een klare manier op weg geholpen een goede bestelling te doen

Ik had een probleem om het juiste artikel te bestellen. Bij telefonisch zeer goed op weg geholpen om een goede bestelling te doen.

goede en snelle leverimg

Goede en snelle levering

onderdeel makkelijk gevonden, snel geleverd

goed en snel geholpen.

Het kostte mij slechts enkele minuten om te vinden wat ik zocht, prima site. Betaling liep vlot (zonder account) en zending lag de volgende dag al in de bus. Geheel tevreden dus.

Alles prima geregeld en uitgevoerd

Makkelijk bestellen. Prima informatie. Directe levering

Picobello

Van begin tot eind verliep het geheel naar wens.

Supersnel

Makkelijk via internet te bestellen en betalen. Afhaalpunt geselecteerd. ~Snelle levering.

Uitgebreid assortiment, meedenken als er iets niet is. Goede, snelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt. Goed product voor een redelijke prijs.

Voor herhaling vatbaar. Top

Correcte hulp bij contact en snelle levering na bestelling.

Uitstekende service

Het product wat ik heb gekocht is snel geleverd en ben er zeer blij mee

Doen wat ze beloven

Onderdeel besteld voor mn keukenmachine en de volgende dag zoals beloofd bezorgd. Netjes verpakt etc... Dus gewoon goed!

Duidelijke site om juiste parts te vinden

In mijn geval heb ik product nr van mijn Siemens oven ingevuld om de juiste scharnieren te vinden, snel gevonden en geleverd en inmiddels vervangen. Duidelijk en snelle levering

Goed advies via de chat

Zocht onderdelen voor een afzuigkap via de Chat goed geholpen.

Goed en snel geleverd. Netjes verpakt.

Snelle levering, goed verpakt, goede service

We hadden een stopzuiger zuigmond nodig. Parts.nl sprong eruit qua prijs. Besteld en snelle reactie en levering. Goed verpakt en stofzuigen maar!

Supersnelle levering en zeer klantvriendelijk

Snelle en goede levering. Ook de retourzending verliep heel goed.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE