Tevreden!

Via chat was ik snel geholpen en binnen een dagje bestelling was afgeleveerd. Top!!

Jammer

Mijn telefoon kan qer code niet lezen

Uitstekende en duidelijke website

Makkelijk vinden wat je zoekt; prima service, correcte levering

Niet goed

IK heb een revisieset besteld voor een koffieautomaat. Ik heb twee maal bij Parts gecheckt of het de goede onderdelen waren. Ik heb foto's gestuurd van typenummer apparaat en de onderdelen. Kreeg de garantie dat het ok was, maar de levering klopte niet. Er ontbraken siliconen ringetjes. Toen ik hiernaar vroeg, werd me ijskoud gezegd dat dat het was en ik maar een tweede set erbij moest nemen. Ik ben ontstemd en heb de levering geretourneerd. Ik moet aanvinken om dit bericht te versturen maat ik ga expliciet niet akkoord met uw gebruikersvoorwaarden!

Goede begeleiding

Goed geholpen met retour foute korf.

Prima service en levering zoals afgesproken.

zeer tevreden

De door mij bestelde patroonfilters (nat en droog zuigen) zijn correct en snel geleverd.

Perfect behandeld.

Zeer korrekt en snel.

Netjes

Onderdeel past goed goed verpakt

snel

goede on line side

Uitstekend!

De aanschaf van een nieuwe stofzuigerstang zorgde ervoor dat ik mijn vertrouwde stofzuiger weer prima kon gebruiken en geen nieuwe hoefde aan te schaffen.

UITSTEKENDE SERVICE

Bestelde 2 bussen contactspray en waren binnen 2 dagen in de winkel op te halen. In de winkel hebben ze onvoorstelbaar veel onderhouds en kleine huishoud producten. Maar ook batterijen en een heuse sleutelmakers hoek. Prima dat te weten en hoef dus niet altijd naar de schoenmaker naast de AH.

Snel en makkelijk geregeld

Mijn onderdeel makkelijk gevonden en besteld. En werd de volgende dag al geleverd.

Perfect.

Had een specifiek oplader nodig voor mijn scheerapparaat en het was makkelijk te vinden op hun site. Heel duidelijk. Goede prijs ook nog. En snel bij mij thuis geleverd.

Snelle verzending, goeie prijs

Air clean filters gekocht. Goeie prijs en snel in huis. Prima.

Prima in orde

Besteld en is snel geleverd en is nog het goeie ook

Grandioos

Bestelling past precies en is netjes op tijd geleverd.

Snelle levering. Product accoord .

Verzending en product te duur

1 mini knopje voor mijn oven 42 euro incl verzendkosten. Te veel maar je hebt geen keuze helaas omdat het of een nieuwe oven is of een extreem duur knopje. Daarbij kon dit gemakkelijk per brievenpost maar dat was geen optie dus de volle mep voor verzending.

Prima service..retouneren beter

Goede middag, Prima service, snel verstuurd. Echter retouren procedure zou eenvoudiger kunnen, met barcodes en gratis verzendingen. Systeem is een beetje verouderd, mvg barry

Snelle levering.

Een onderdeel voor de wasmachine heb ik vrijdag besteld en is maandagmorgen afgeleverd. Snelle levering en goede ervaring.

Alles is verlopen volgens afspraak

Positief

Geen handleiding

De levering was snel, de onderdelen waren goed, maar het wisselen had binnen minuten klaar kunnen zijn, maar door een missende handleiding was ik meer dan een uur bezig. Maak het onderdeel 2at duurder en stuur een handleiding mee. Zo krijg je 5 losse parts en zie zelf maar hoe je ermee terecht komt. Aanbeveling alleen als je technisch bent en veel geduld hebt bij het oplossen van een puzzel, anders niet kopen hier

Kreeg bericht van post nl dat ze de geplande leverdatum niet gehaald hebben en dat ik nog bericht zou krijgen. Hierna hoorde ik niets meer. Via Parts.nl is het uitgezocht en fout bleek bij post.nl te liggen. Pakketje was dus al na 1 dag verzonden, maar door post.nl niet geregistreerd. Snelle service van Parts.nl

Goede en snelle service

Er was iets kapot in onze oven, op de site stond geen afbeeldin dus via de mail had ik met een foto van het kappotte onderdeel gevraagd of het onderdeel overeen kwam. Ik kreeg al snel antwoord met direct de link toegevoegd om te bestellen en de volgende dag was het in huis. Helemaal top! Wij weten wel waar we moeten zijn de volgende keer als er iets kapot is.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE