Zij kunnen het

Mijn bestelling was er op minder dan 24u. De prijs correct. Afhandeling eenvoudig. Zo wens ik het. Proficiat !!

Supersnelle levering en alles in orde

Supersnelle levering en alles in orde

Geweldig,binnen 24 uur geleverd en heel goed mee gedacht door medeweker Gerrit waarvoor mijn dank!Mijn hogedrukreiniger werkt weer als vanouds.

Duidelijke website, snelle bezorging, zorgvuldig verpakt

Heel erg tevreden!

Mijn droger ging kapot, ‘s avonds een nieuwe V-snaar besteld en de volgende dag al in huis.

Erg blij

Moeilijk te krijgen glasplaat van onze koelkast toch gevonden via parts.nl. Tekeningen van koelkast hielpen om juiste onderdeel te identificeren. Glaspkaat was goed verpakt en onbeschadigd.

Beloofd wat er gezegdwerd

Werd meteen verstuurd

Ik zou iedereen aanraden

Zeer snelle levering

Toppie

duur maar het is nu eenmaal Miele

Snelle en correcte levering. Doet wat het moet doen.

Heb in de loop der tijd al diverse artikelen gekocht. Ben zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de producten.

Precies zoals beloofd!

Het juiste onderdeel op de juiste tijd geleverd.

Goed overzicht website.

Snelle levering en kwalitatief goede producten.

Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Super service

Zondag besteld maandag in huis

Een nieuwe borstel na klacht over eerste

Ik heb vorige week een nieuw opzetstuk besteld waar ik niet tevreden over was. Na het indienen van een klacht krijg ik van hun eenmalig een nieuw opzetstuk, heel fijn opgelost zo!

Onderdeel wasdroger kapot. Naam en typenummer gegoogeld. Zag ook de site Partsnl staan. Erop geklikt. Onderdeel gevonden. Direct besteld en betaald. En inderdaad dag erna in de brievenbus. TOP

uitstekend

snelle correcte levering

snelle levering en kwalitatief goed

Artikelen zijn conform omschrijving en van goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en zeer vlotte levering

In de middag besteld de volgende dag al bezorgd. Dus wij tevreden en klant zeer tevreden..

Karcher onderdelen

Onderdelen van de karcher waren snel geleverd

Groot assortiment en snelle levering

Heel veel artikelen, gemakkelijk op merk en model te vinden. Snelle levering en goede verpakking.

Super snelle levering

Goede ervaring met levering en terug betaling binnen 1 dag

Perfect op tijd bezorgd.

Heel goed.

Snel het giede geleverd

Na lang zoeken was de conclusie dat mijn afwasmachine lekte via de rubbers van de deur.deze besteod en geleverd de volgende dag. Het probleem lijkt nu verholpen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE