Snelle levering, probleem opgelost

Deurslot van de vaatwasser was aan vervanging toe. Via Parts het juiste onderdeel gevonden, eind van de middag besteld en de volgende dag in huis. Deur van de vaatwasser sluit weer perfect. Heel tevreden!

De chat heeftmij geholpen om het juuste onderdeel te zoeken en vinden !

Goed ervaring

Uitstekend ervaring.

snelle levering.

goede ervaring.

Snel bezorgd

Greep van de wasmachine knapte er af. Direct een nieuwe besteld op de site. Volgende dag al in huis.. Top

Duidelijke website en het werd snel geleverd!

Duidelijke website, snel geleverd! Zeer tevreden.

Goede product omschrijving

Het bestelde product was goed en duidelijk omschreven en de bestelling is eenvoudig te doen en het bestelde product is de dag erna al ontvangen.

Perfect geregeld

De bestelling goed gecontroleerd op de juistheid van de bestelling en daarna snel verstuurd.

Uitstekende service en precies wat ik zocht

Via de chat kon PartsNL de juiste koelkastbak voor mij vinden, ook al stond hij niet op de website. Hij moest besteld worden maar was er sneller dan ze hadden aangegeven. Precies het goede onderdeel voor mijn oude koelkast, dus ik ben er erg blij mee!

Goede en zeer snelle afhandeling van de bestelling.

x

Erg goed, supersnelle levering.

Erg tevreden. De juiste spullen ontvangen van goede kwaliteit. 's avonds rond 21u besteld en' s morgens de dag erna kregen we de bestelling al.

Goed en klantvriendelijk geholpen.

Uitstekende service

Snelle levering, onderdeel past perfect

Snel en goed, en bovenal niet duur

Zaterdag bestelde ik mijn producten op hun overzichtelijke website. Maandag ochtend om 10 uur was alles naar tevredenheid binnen. Mijn droger werkt weer als vanouds.

Onderdeel prima maar verzendkosten veel te hoog. Een rubber ringetje 6,95 en verzendkosten 5,95, echt te veel. Afhalen niet mogelijk En het was ook nog voor repaircafe

snel

top

Groot assortiment onderdelen, snel bezorgd

PartsNL heeft veel onderdelen en helpt ook actief mee om het juiste onderdeel voor je te zoeken. Tip: je lokale PartsNL winkel kan je hier ook mee helpen.

Betrouwbaar, meewerkend

Al jaren heb ik zo af en toe een onderdeel nodig. Vanaf het moment dat duidelijk is wat nodig is kost het artikel bestellen weinig moeite. Wel zou ik graag iets meer toegang willen hebben tot vooral electrische schema's. De sites die daarvoor in de regel geraadpleegd worden zijn niet altijd voldoende uitgebreid of informatief.

Goed product

Ruime keuze te vinden op de site. Goed kijken naar de serienummers en vindt heg juiste product die je nodig hebt. Prima prijs. Ben je een beetje handig? Dan heeft parts.nl mooie producten voor jou.

Super tecreden

Hele duidelijke website Levertijd exact volgens website Artikel goed verpakt Vriendelijke bezorger en binnen de afgesproken tijd .

Kan niet beter

Mijn Liebherr koelkastdeur sloot niet meer goed. Het type nummer van de koelkast aan ParsNL doorgestuurd met de vraag welke scharnieren ik moest bestellen. Binnen 24 uur een antwoord TOP Meteen de geadviseerde delen besteld. Binnen 24 ur geleverd TOP Nieuwe scharnieren werden geleverd met montageinstructie TOP Na inbouw werkt de deur weer perfect TOP. Supertevreden. Het kon niet beter.

mijn aankoop is niet gelukt

Via een chat kreeg ik een link waar ik op geklikt heb. Dit leidde tot aankoop van een strip voor een glasplaat, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat het mij ging om de glasplaat zelf. Een glasplaat met de afmetingen 33 x 43 cm voor een koelkast. Uiteraard heb ik nu niets aan de strip.

onvolledige informatie

Retourinformatie is niet duidelijk. Nergens staat vermeld dat de retourverzendkosten voor de klant zijn. Pas als men het retourformulier invult staat dat vermeld. Deze info zou duidelijk elders op de website moeten staan voordat men iets bestelt. Als ik dat geweten had, had ik geen bestelling gedaan en ik zal dat in de toekomst ook niet meer doen.

Great choice, quick response to questions, delivery next day. Excellent service, thank you!

Prima service snelle levering.

Ik had met spoed afvoerslang voor vaatwasser nodig , deze werd binnen twee dagen bezorgd, prima service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE