Snel en zorgvuldig

Verder goed verpakt tegen beschadiging

supersnel

Ik had dringend een onderdeel nodig voor een Siemens vaatwasser. Online besteld en twee dagen latere geleverd ... top !

Snelle levering .Het produkt was goed en netjes ingepakt

goede service

onderdeel van koelkast was kapot dus moest er snel een nieuw onderdeel komen ,binnen 1 dag had ik het al binnen en werd goed geholpen.

Super snel probleem opgelost

Chapeau

Naar verwachting

Alles naar verwachting.

Snel en correct geleverd

Zeer snel. Volgende dag de bestelling in huis zoals toegezegd wordt op de site. Compliment.

Produkt was correct, en op tijd gelevert

Perfect.

Duidelijke site. Op tijd spullen ontvangen. Het klopte allemaal. Hier kom je terug.

erg tevreden

Hoge drukventiel voor defecte Kärcher 310 besteld. Snelle levering, prima. Reparatie hogedrukreiniger was wel lastig, zonder beschrijving hoe je dat het beste kunt doen. Het is toch gelukt.

Snel correct en precies

Prima site, snelle levering

Eenvoudig de juiste produkten gevonden, snelle levering.

Snelle en correcte service

Mijn magimix deksel was kapot en door alleen het modelnummer aan te geven kon deze simpel en snel geleverd worden. Zoals afgesproken op datum die ze hadden doorgeven. Dus voor de volgende keer zou ik het weer bij PartsNL bestellen. Een echte aanrader dus!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, wel een enorme doos voor 2 zekeringen

Een printplaat besteld voor een Philips stofzuiger het onderdeel is origineel en paste daarom ook goed ! De ene dag besteld de volgende dag al geleverd klasse !

onderdelen gemakkelijk gevonden en snel geleverd

onderdelen gemakkelijk gevonden en snel geleverd

Een origineel onderdeel besteld, is helemaal prima!

Duidelijke site, makkelijk bestellen. Tijdens bestellen uitstekend geholpen via de chat aangezien mij niet bekend was welk artikelnummer ik moest hebben. Snel, heel vriendelijk en correct geholpen.

De goede onderdelen en snel bezorgd!

Wanneer iets stuk gaat wil je deze onderdelen zo snel mogelijk vervangen. Even googlen en de onderdelen zijn gemakkelijk te vinden. Bestellen en afrekenen kon ook snel en alle bestelde onderdelen zijn een dag later tegelijk bezorgd. Top!

Super bedrijf

Al jaren klant, voor al mijn onderdelen. Van wasmachine , vaatwasser of afzuigings onderdelen. Makkelijk zoeken en altijd een goeie service. Haal het normaal op in Amersfoort maar ivm de huidige benzine prijzen is laten bezorgen goedkoper.

Aanbevelenswaardig!

Snelle levering.....helaas had ik het verkeerde item besteld. Gebeld en de volgende dag het goede item ontvangen!

Goede en snelle service

De ene dag besteld de andere dag al bij het Parts afhaal punt super service en dit onderdeel was verder ook overal niet te verkrijgen.

Het is correct afgehandeld

Geen staatslot graag!!

Goed geregeld

Produkt besteld. Volgende dag in huis.

snelle service en levering

Besteld en de volgende dag kon ik het product in de winkel nafhgalen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE